Pretraži

STIŽE DRUGA SEZONA SERIJE „SQUID GAME“: Glavni glumac otkriva detalje novih epizoda korejskog hit ostvarenja

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Screen Culture

Prva sezona južnokorejske serije o preživljavanju "Igra lignje" ("Squid game") debitovala je uz opšte oduševljenje, a glumac Li Jang je dobio mnogo pohvala za svoju ulogu glavnog protagonista Seong Gi-huna.



Zahvaljujući uspehu prve sezone, Netfliks je najavio i drugu, a sam glumac je potvrdio da će snimanje početi na leto i najverovatnije će da traje više od 10 meseci.

"Igra lignje 2" počeće da se snima u leto i snimanje će verovatno da traje oko 10 meseci. Radili smo i na prvoj sezoni oko 10 meseci, ali to je bilo uz kašnjenja uzrokovana pandemijom Kovida-19. Ali, budući da će druga sezona da bude opširnija, verovatno će da bude potrebno više vremena da se završi – izjavio je glumac, prenosi Miss7.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

 

Glavni glumac je najavio kako će se druga sezona da se vrti oko osvete, a govoreći o budućnosti lika Li Bjung Huna u drugoj sezoni, koji je glumio Front Mana u prvoj sezoni, glumac je rekao:

– Verovatno se to može pretpostaviti. Kao što smo svi videli na kraju prve sezone, glavni zaplet druge sezone će da bude osveta, a ključna figura, koja je kontrolisala rad igara u prvoj sezoni, bio je Li Bjung Hun Sunbae, pa se čini da ćemo nas dvojica da budemo središnje figure sledeće priče.

 

Screenshot: Youtube/memebappe

Screenshot: Youtube/memebappe

 

Podsetimo, ova serija brzinom svetlosti zaludela je celu planetu i ubrzo postala prva Netfliksova serija koji nije na engleskom jeziku, a koja je dobila dve nominacije za Emija.

Osim toga, serija je Lija učinila prvim korejskim glumcem koji je kući odnio nagradu Emi za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji. On je na kraju dobio priznanje na globalnom nivou kao rezultat uspeha serije i dobio je glavnu ulogu u nadolazećoj televizijskoj seriji "Star Wars, The Acolyte".

Još uvek nije određen datum za premijeru druge sezone.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn