Pretraži

STIGAO JE NASTAVAK OMILJENE KOMEDIJE: „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3“ od danas na redovnom repertoaru bioskopa 

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Taramount

Holom bioskopa širili su se dobra energija, osmesi, mirisi autentičnih grčkih jela i originalna muzika iz filma. Svi prisutni imali su jedinstvenu priliku da se fotografišu u kutku inspirisanom filmom, specijalno izrađenom za potrebe sinoćne premijere, kao i da degustiraju tradicionalna grčka jela i pića. Zahvaljujući Ambasadi Republike Grčke, Helenskoj fondaciji za kulturu, Taverni Piatakia, Grčkim proizvodima i Super Veru, za kraj ovog leta, sve lepote grčke kulture i gastronomije mogle su se doživeti sinoć u Beogradu.

Foto: Youtube printscreen/Taramount

Foto: Youtube printscreen/Taramount

 

Nakon koktela koji je, već pozitivnu atmosferu dodatno upriličio, publika je do poslednjeg mesta ispunila bioskopsku dvoranu i velikim aplauzom dočekala početak filma! Glasan smeh orio se salom tokom čitave projekcije, a po završetku komedije koju ćemo zasigurno obožavati, zadovoljni gledaoci komentarisali su  da je ovo jedno od najlepših bioskopskih večeri koje su ikada imali. 


Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!


Od danas, 7. septembra, film „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3“ Prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn