Pretraži

SPREMAN ZA MATRIX 4: Kijanu Rivs potpuno promenio svoj izgled (FOTO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Iako je Kijanu Rivs poznat po svom dugogodišnjem stilu duge, razbarušene kose i brade, za koji je delimično zaslužan i film ,,Džon Vik"u kojem je imao takav stajling, fotografije koje su preplavile Internet njegove fanove su ostavile u najmanju ruku oduševljene. 



Popularni glumac prošle godine, nakon tri i po decenije duge karijere, pojavio se na crvenom tepihu jednog prestižnog događaja u Los Anđelesu držeći svoju izabranicu za ruku. Njegova prva ozbiljna veza nakon dugog niza godina izazvala je veliku pažnju medija obzirom da je dugo njegov ljubavni život bio totalna nepoznanica, od nemilog događaja koji se desio njegovoj pokojnoj devojci.

Javnost je poludela za izabranicom a sve je mučilo pitanje ,,Ko je žena koja je vratila osmeh na lice velikog glumca?" Naime, Aleksandra i Kijanu uživaju u ljubavi, a izvori bliski paru za strane medije istakli su da su nerazdvojni, te su trenutno u Berilnu, gde poznati glumac snima nastavak kultnog filma ‘Matrix.

Budući da javnost zanimaju detalji njihovog odnosa, a pomenuti par nije raspoložen da ih iznosi, oni se sve vreme nalaze pod budnim okom paparaca, te su isti ovog puta uspeli da naprave neke zaista interesantne fotografije.

Naime, iako je glumac godinama bio dosledan svom fazonu, duge kose sa bradom, te se zaista dugo nije usudio da napravi totalnu promenu, ovo je morao da učini s obzirom na to da radi na nastavku nekada najpopularnijeg filma na svetu.

Obožavaocima se ova promena takođe jako dopala, te tvrde da mu je novi imidž ‘obirsao‘ godine sa lica. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn