Pretraži

SNIMA FILM O KORONA VIRUSU: Met Dejmon stiže u Srbiju (FOTO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Naime, reditelj Stiven Spilberg je 2011. godine snimio film "Zaraza" koji je, zbog korona virusa, ponovo doživeo ogromnu popularnost, te sada planiraju da snime nastavak.



  • Nastavak filma 'Zaraza' najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom na to da su posledice koje je korona virus izazvao u prvih nekoliko meseci u Evropi veoma teške, producent i reditelj su rešili da se drugi deo filma ne snima u Americi, nego upravo u određenim delovima Evrope, najviše u Italiji, dok će se određene scene snimati i u Beogradu, ali i u Crnoj Gori – priča izvor za Alo.

  • S obzirom na to da je veliki broj inostranih filmova sniman upravo u srpskoj prestonici, te da imaju iskustva u radu sa našim ljudima, ekipa koja radi na projektu "Zaraza 2", što je radni naslov, bez razmišljanja je odlučila da se određene scene snimaju upravo u Beogradu. Na setu će se pojaviti ekipa iz prvog dela filma, a glavni akter će biti glumac Met Dejmon, čiji je lik bio imun na virus u prvom delu filma – zaključuje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay safe out there everyone

A post shared by Matt Damon (@matt_damon_official) on Mar 14, 2020 at 12:50pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn