Pretraži

Skriveni detalji u seriji „The Perfect Couple“ zbog kojih ćete je gledati potpuno drugim očima

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Nova Netflix-ova mini-serija „Savršen par“ („The Perfect Couple“) osvojila je svet brzinom svetlosti i odmah se pozicionirala na prvo mesto najgledanijih ostvarenja širom planete.

Serija je bazirana na istoimenom bestseleru Elin Hilderbrend iz 2018. godine i prati bogatu porodicu Vinburi koja se okuplja u Nantaketu zbog raskošnog venčanja pored plaže.

Međutim, proslava dobija mračan preokret kada se pronađe telo u okeanu, pokrećući napetu istragu koja razotkriva savršeno stvorenu sliku naizgled idilične porodice.

Glumačka ekipa je predvođena Nikol Kidman u ulozi poznate spisateljice Grir Garison Vinburi i Lijevom Šrajberom, u ulozi njenog supruga Taga. Zvezda „Loših sestara“ Eve Hjuson igra buduću mladu Ameliju Saks, dok Bili Houl tumači njenog verenika Bendžija Vinburija. Ostali članovi ekipe uključuju Dakotu Faning, Megan Fahi i Džeka Rejnora.

Serija ostaje verna osnovnoj premisi knjige, ali je došlo do nekoliko značajnih promena (uključujući završetak) u adaptaciji priče za ekran.

Po izlasku, serija je brzo postala online fenomen, sa pohvalama za ikonične izvedbe, posebno za Kidman i Faning.

A šta se zapravo dešavalo iza kulisa ove misterije? Pronašli smo sve skrivene detalje koje ste možda propustili, a zbog kojih ćete ovu seriju sigurno gledati drugim očima!

Uvodna scena plesa izazvala je ‘pobunu’ među glumcima

Foto: Youtube printscreen/Crime books

Najneobičniji trenutak iz serije dolazi tokom uvodne sekvence, kada glumci — uključujući Nikol Kidman, Lijeva Šrajbera, Dakotu Faning i Megan Fahi — izvode koreografiju uz pesmu Megan Trejnor „Criminal“, što je suptilna aluzija na mračnu stranu porodice.

„Mislim da sam osećala da želim da uradimo nešto gde poručujemo publici, ‘Ovo će biti zabavno,'“ rekla je rediteljka Suzan Bier za Variety.

„Osećala sam da je ovo vreme pomalo sumorno i želela sam da uradim nešto što ima mnogo života i zabave. I želela sam da vidim sve likove kako se zabavljaju.“

Međutim, ples nije naišao na odobravanje svih članova ekipe – Nikol Kidman je bilo potrebno malo ubeđivanja.

„Nisam osećala da bi Grir plesala! Osećala sam da bi ona posmatrala, ali sam plesala kao ona. Mislim da je sjajno i veoma sam srećna što su nas sve naterali da to uradimo. Jer ima nekeo radosti u tome“, navela je Nikol za Variety.

Megan Fahi je čak otkrila Variety-ju da je ekipa bila u WhatsApp grupi u kojoj su pokušavali da smisle plan da izbegnu ples.

„Svi su bili u toj grupi govoreći da ne žele da rade ovo jer jednostavno nismo razumeli,“ rekla je glumica iz serije „The Bold Type“.

„Zapravo imam stvarno veliki problem sa učenjem koreografije, pa sam bila veoma nervozna zbog toga.“

Ali koreografija je imala jednog velikog fana – Lijeva Šrajbera.

„Nisam bio u toj [WhatsApp] grupi,“ rekao je za Variety.

Foto: Youtube printscreen/Crime books

„Cela ekipa je imala pobunu zbog ove ideje osim mene, već sam bio u svom traileru vežbajući plesne pokrete. Jednostavno volim ples.“

Dakota Faning je razjasnila sa The Hollywood Reporter da grupni chat nije bio samo zbog plesa.

„Prvo, ekipa je imala WhatsApp chat tokom snimanja. Nije formiran zbog plesa. Imali smo to od prvog dana.“

Srećom, ekipa je na kraju prihvatila čudan plesni broj.

„Istina je da smo na kraju bili veoma, veoma zadovoljni zbog toga,“ rekla je Fahi. „Svi smo se nekako predali tome. Bilo je toliko zabavno i zapravo mislim da je to sjajno.“

Nikol Kidman je tražila dozvolu od Naomi Vots da radi sa njenim bivšim mužem

Kidman u seriji igra ženu Lijeva Šrajbera, inače bivšeg supruga svoje dugogodišnje prijateljice Naomi Vots, i da, ovo je takođe bila tema razgovora.

Kada su se kolege pojavile u intervjuu sa Entertainment Weekly, Lijev je podelio da je Kidman „pitala Naomi prvo da li je u redu“ da bude romantično povezana sa njenim bivšim mužem u seriji. Kidman je dodala da je „naravno to uradila“.

Foto: Youtube printscreen/Netflix

„Nije li to neverovatno?“ dodao je Lijev. „Toliko su bliske.“

Nikol i Naomi su se upoznale kao tinejdžerke u Australiji i ostale su bliske prijateljice tokom svojih godina uspeha u Holivudu.

Govoreći za Entertainment Weekly na Toronto International Film Festivalu, Vats je potvrdila da je Kidman prvo kontaktirala nju pre nego što je pristala da igra njegovu ženu na ekranu.

„Uvek se čujemo, najbolji smo prijatelji,“ rekla je Vots za EW. „Bilo je vrlo ljubazno od nje da to uradi.“

Vots i Šrajber su počeli da se viđaju 2005. godine i raskinuli su 2016. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima dok zajedno odgajaju dvoje dece, Sašu i Kaija.

Lijev Šrajber je prvobitno bio skeptičan da se pridruži seriji „Savršen par“

Foto: Youtube printscreen/Netflix

U intervjuu sa Entertainment Tonight, Kidman je šala rekla da je morala da „ganja“ Šrajbera da pristane na ulogu u seriji.

„Morala sam da ga molim da me oženi,“ rekla je Kidman, pre nego što je našalila sa zvezdom „Ray Donovan“ da je bio „malo nedostupan“.

Dakota Faning otkrila detalj o svojoj ulozi (SPOILER ALERT!)

Foto: Youtube printscreen/Netflix

Lik Dakote Faningin na samom kraju serije potpuno je iznenadio gledaoce, kada se saznalo da je zapravo – ona ubica. Faning je rekla za The Hollywood Reporter da je, dok je igrala ovu ulogu, ponekad igrala kao da je kriva, a drugi put kao nevina, samo da bi zbunila publiku.

„Bilo je određenih trenutaka, gde je rediteljka rekla, ‘Uredi jedan snimak gde si ubica.’ Radili smo nekoliko snimaka mnogih stvari, posebno na početku,“ rekla je.

„Deo o Ebi kojem smo se najviše posvetili je to da, kada ona izvrši ubistvo, zaboravlja da je ubica. Na neki način, ona se distancirala od toga i to je smestila u neku sociopatsku, patološku formu. Gotovo da ne postoji u njenom umu.“

Ekipa nije mogla da dočeka da upozna Nikol Kidman

Ekipa je otkrila da je snimanje serije „Savršen par“ počelo otprilike mesec dana pre nego što je Nikol Kidman došla da snimi svoje scene, što je značilo da je iščekivanje među mladim zvezdama raslo zbog dobitnice Oskara koja je trebalo da im se pridruži.

Foto: Youtube printscreen/Netflix

„Bila sam toliko uzbuđena kada je stigla!“ rekla je Iv Hjuson za radio stanicu SPIN. „Postojalo je iščekivanje za ‘kada će Nikol doći’… kao oooooh!“

„Kako će to biti? Svi su se tresli,“ u šala je rekao Džek Rejnor.

Hjuson je zatim otkrila da je Nikolin dolazak zapravo došao u nezgodnom trenutku.

„Stajali smo i neobavezno ćaskali… Neko je imao spuštene pantalone da nam pokaže bokserice koje nosi. Taj neko sam bio ja“, kroz smeh je priznao Rejnor.

„Nikol Kidman je upravo ušla,“ nastavila je Hjuson ne uspevajući da zadrži smeh.

„Rekli smo joj ‘normalni smo, normalni smo, obećavamo!'“, zaključuje glumica kroz osmeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn