Pretraži

Serije čiji se nastavci s nestrpljenjem iščekuju!

Popcorn
0
Photo:Pixabay

Ako pogledamo spisak najavljenih nastavaka popularnih serija, 2021. godina i te kako obećava. 

Najbolje serije koje gledaoce širom sveta drže u neizvesnosti i nestrpljenju uskoro će ugledati svetlost dana. Ono što je sigurno, jeste da će najavljene sezone “rušiti” popularne striming platforme.

* La Casa de Papel (Kuća od papira)

Malo je reći da je ova španska serija s kriminalnim zapletom zaludela čitav svet. Planiranje najveće pljačke banke u istoriji i osmoro glavnih aktera, koji nose imena po evropskim gradovima, na čelu s “mozgom operacije”, Profesorom, nastaviće se i u petoj sezoni.

Netflix, koji je otkupio prava na emitovanje ove serije, koju mnogi smatraju trenutno najboljom, najavio je da je peta sezona ujedno i poslednja, što je mnoge fanove razočaralo.

* Lord of the Rings (Gospodar prstenova)

Ako sudimo prema popularnosti ove čuvene franšize, serija “Lord of the Rings” iščekuje se s velikim nestrpljenjem. Njeno snimanje počelo je još u februaru prošle godine, a premijera tek na jesen sledeće.

Ipak, ono što je za sada poznato je da će se, pored već prepoznatljivih likova, u seriji “Lord of the Rings” naći i mnogo novih, a svi oni imaju zajednički cilj – da pobede zlo koje vlada tokom Drugog doba Srednje zemlje.

Producenti su, na radost fanova, najavili i drugu sezonu serije.

* In Treatment (Na terapiji)

Nastavak čuvene serije, koja se emitovala od 2008. do 2010. godine, dobija svoj nastavak jedanaest godina kasnije. Doduše, s malim izmenama, jer na mesto glavnog glumca Gabrijela Birna dolazi Uzo Aduba.

Osnovni zaplet ostaje isti – radna nedelja sredovečnog psihoterapeuta koji na kraju iste odlazi kod svog terapeuta.

* And Just Like That

“And Just Like That” naziv je nastavka kultne serije “Seks i grad”, koja je i više od deceniju nakon premijere gotovo jednako popularna, što je čini jednom od najboljih serija svih vremena, a ujedno je ubraja i na listu serija čiji se nastavak s nestrpljenjem iščekuje.

Na razočaranje mnogih fanova, lik čuvene Samante Džons neće se pojaviti u nastavku serije, što opet ne umanjuje euforiju.

Ono što za sada znamo kada je nastavak serije “Seks i grad” u pitanju jeste da ćemo pratiti život glavnih junakinja u njihovim pedesetim.

* Gossip Girl (Tračara)

Kad smo kod serija čiji nastavak se s nestrpljenjem iščekuje, ne možemo izostaviti čuvenu tinejdž seriju  “Gossip Girl”.

U centru zbivanja su ponovo srednjoškolci, ali ovoga puta njihov glavni “problem” i fokus su društvene mreže.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn