Pretraži

SARA DŽESIKA PARKER U BEOGRADU: Miloš Biković dovodi zvezdu serije „Seks i grad“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/YESNetwork

Već kroz nekoliko meseci, planetarno popularna glumica Sara Džesika Parker će posetiti Srbiju, kako bi potpisala ugovor na koji je takođe svoj potpis stavio i Džoni Dep

U ovaj posao će biti uključen i prijatelj Bikovića, Andre Jervolin, vlasnik italijanske producentske kuće "Jervolino entertejnment". Oni su najavili da će u Srbiji snimiti sedam projekata, a da će u svakom biti po jedna holivudska zvezda

 Prvobitno je bilo planirano da izgradnja studija i početak snimanja budu tek za godinu i po dana, ali rok je znatno smanjen zbog situacije sa korona virusom. Razlog toga je što je njegov drug Jervolin bio zarobljen u Beogradu i nije mogao da se vrati u Italiju, pa je odlučio da svoj boravak u Beogradu iskoristi za ubrzanje investiranja.



Nezvanična informacija je da bi se dolazak Sare mogao očekivati pred kraj leta, jer se očekuje da će tada biti dosta povoljnija situacija sa pandemijom. 

  • Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u "Misiji Arktik", odnosno različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove. Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili – poručio je Biković nedavno za medije i otkrio kome će Džoni Dep pozajmiti glas.

  • On će pozajmiti glas ptici Pafin, a to će, verovatno, biti naš prvi projekat. U toku su pregovori i sa drugim glumcima, ali je još rano da se govori o imenima – zaključio je on. 

Povodom ovoga, Biković se oglasio i na Tviteru, te pozvao sve talentovane ljude da mu se pridruže:

 

Ostala imena koja su se nezvanično pominjala u medijima su Džon Kliz, Džejms Franko i Hajdi Klum.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn