Pretraži

SADA JE I ZVANIČNO POTVRĐENO: Netflix snima film po jednoj od najpopularnijih knjiga od prošle godine

Popcorn
0
netflix
Foto: Mehmet Yaman / Alamy / Alamy / Profimedia

"Sedam muževa Evelin Hugo" je jedna od najčitanijih knjiga prošle noge, a već neko vreme društvenim mrežama kruže priče o tome kako se po ovoj knjizi snima i film, iako to nije bilo potvrđeno, sve do sad.Netflix je sada odlučio da preuzme stvar u svoje ruke. Naime, zvanično je potvrđeno da će ova mreža snimiti film po navedenoj knjizi. 

"Sedam muževa Evelin Hugo" je osvojila ljubitelje knjiga širom sveta i prošle godine je bila na svim listama najprodavanijih i najčitanijih knjiga. 

Što se tiče glumaca još uvek nije došlo do zvanične potvrde, ali se zna da će rediteljka biti proslavljena Lesli Hedland.

Radnja knjige prati filmsku zvezdu Evelin Hugo, koja nakon dugo vremena pristaje na veliki intervju, ali samo sa jednom novinarkom. Evelin iznosi brojne priče o svom životu, mladosti, holivudskim skandalima i svim svojim muževima. Knjiga je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama, naročito nakon brojnih preporuka na TikToku.

@skylovesgoodreads this book slays💚 #fyp #evelynhugo #taylorjenkinsreid #booktok #booktoker #bookreview #bookrec #books #bookworm #bookstagram #booktokbook #thesevenhusbandsofevelynhugo #bookish #booktube #booktuber ♬ original sound – Taylor Dean

Sasvim je sigurno da će i film imati jednako veliki odjek kod publike.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn