Pretraži

„ROĐENDANSKO ODELO“: Poznata glumica pozirala za 48. rođendan potpuno naga (FOTO 18+)

Popcorn
0
Photo: Instagram/gwynethpaltrow

Glumica Gvinet Paltrou i osnivač Goopa objavila je fotografiju na Instagramu kojom slavi svoj prirodni oblik ispod slavnog drveta.

  • Ni u čemu osim u mom rođendanskom odelu danas –  napisala je Gvinet u opisu fotografije.


  • Puno vam hvala na rođendanskim željama i hvala @goop-u, na neverovatnom potpuno novim maslacem za telo što me je nateralo da pomislim da još uvek mogu da skinem svoj komplet.“

Kćerka Apple (16) reagovala je na fotografiju koju je njena majka podelila na svoju društvenu mrežu, napisavši velikim slovima samo „Mama“.

Glumica  je prihvatila žalbu, usmeravajući tri smeška koja su se smejala natrag na ćerkin komentar. Apple je kasnije u komentarima odgovorila: "Ubijaš."

Nekadašnjoj glumici su mnoge kolege čestitale rođendan preko ove društvene platforme. Vanesi Hudgens takođe je bila potrebna samo jedna reč da iskaže svoje oduševljenje –  „Vau“ napisala je ona.

Zvezda „Prijatelja“ i prijateljica Paltrov Kortni Koks napisala je čestitku, „Srećan rođendan! Kako si lepa devojka i nadahnjuješ na toliko načina“.

Model Naomi Kembel napisala je: "Srećan rođendan Gvinet, ti imaš to! Pokaži!"

Nekoliko sati ranije, Paltrov se našalila kako je bila u svom rođendanskom odelu, deleći u video snimku na Instagramu da je "najbolje mesto za golaću" biti u blizini njenog supruga Breda Falčuka. Bred je napisao svoju ljubavnu počast na svojoj Instagram stranici, ispod fotografije koja prikazuje Gvinet na miru.

„Ona danas ima 48 godina“, napisao je on. "Ona čini da se prijatelji osećaju kao porodica, a porodica kao prijatelji. Verujte mi, ona je najbolja. Srećan, srećan, srećan rođendan, Lepotice. Volim te."

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn