Pretraži

PUBLIKA JE ODLUČILA: Ovo je najjača filmska scena u prethodnih 20 godina (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Ryan

Povodom proslave 21. rođendana, urednici sajta Rotten Tomatoes su odlučili da izdvoje najistaknutije filmske trenutke od 1998. godine, a glavnu reč je imala publika.

——————– Sponsored ——————–


Na listi se našla 21 upečatljiva scena iz 21 filma, a 25 hiljada korisnika su za najznačajniji trenutak izabrali onaj u kojem prvi put vidimo Hita Ledžera u ulozi Džokera u filmu "Mračni vitez".



Uz groglašenje pobednika objavljeno je kako je Ledžerova scena promenila način na koji su gledaoci doživljavali njega kao glumca i pokazao za kakvu je mračnu izvedbu spreman. 

Ovde se zapravo ne radi o samo jednom trenutku već o celoj njegovoj ulozi, ali sa Rotten Tomatoes-a objašnjavaju da je taj trenutak "moment koji je promenio način na koji su gledaoci navikli da doživljavaju filmove o superherojima i da je postavio primer sa kojim će se upoređivati svi budući zlikovci". 


Na drugom mestu po broju glasova je bio momenat iz filma "Osvetnici: Rat beskraja", a zatim rečenica "Vidim mrtve ljude" iz filma "Šesto čulo". 


Na listi su se još našli razgovor Goluma i Smigla iz "Gospodara prstenova", naopaki poljubac iz "Spajdermena", početna scena iz animiranog filma "Up", scena depilacije iz "Device u 40-oj"…

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn