Pretraži

PROLILA SAM MNOGO SUZA: Majka zmajeva se emotivnom porukom oprostila od Gvozdenog prestola (FOTO)

Popcorn
0
Photo: Instagram/emilia_clarke

Najveći fanovi "Igre prestola" sinoć su odgledali poslednju epizodu kultnog ostvarenja, a s obzirom na to da je i zvanično došao kraj popularnoj seriji, glavni glumci su se teška srca oprostili od Vesterosa.

——————– Sponsored ——————–

Emilija Klark, čuvena majka zmajeva Deneris, objavila je nekoliko fotografija sa snimanja u čijem opisu je ostavila veoma emotivnu poruku.

Majka zmajeva je detaljno objasnila koliko joj je uloga u "Igri prestola" značila i kako je oblikovala njen život.  • Traženje reči da napišem ovu objavu me je preplavilo jer želim toliko da kažem, ali reči su isuviše male da bih izrazila koliko mi Dany i ova serija znače. Poglavlje Majke zmajeva zauzeo je ceo moj odrasli život. Ova žena je uzela celo moje srce. Znojila sam se u plamenu vatre zmaja, prolila mnoge suze za one koji su rano napustili našu porodicu i iscedila moj mozak pokušavajući da odigram Khaleei, usavršim reči i akcije (i sva imena koja sam dobila) – objasnila je Deneris i dodala:

Igra prestola me je oblikovala kao ženu, ali i kao glumicu i ljudsko biće. Volela bih da je moj dragi tata sada ovde da vidi koliko smo daleko leteli. Ali vama dragi, ljubazni i čarobni fanovi, dugujem veliko hvala, za vaš stalni pogled na ono što smo napravili i šta sam uradila sa likom koji je već bio u srcima mnogih pre nego što sam dobila plavu periku snova. Bez vas nema ni nas. A sada se naša straža završila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn