Pretraži

PROGOVORILA POSLE TOLIKO GODINA: Emilija Klark o diskriminaciji u ,,Igri prestola“

Popcorn
0
Photo:Instagram/emilia_clarke

Emilija Klark, zvezda , sada već, kultne serije ,,Game of Thrones" igrala je glavnu žensku ulogu Deneris Targerijan u ovom ostvarenju na platnu. Publiku je osvojila u rekordnom roku nesvakidašnjom lepotom, a ova serija je oborila sve rekorde gledanosti i postala najveći hit HBO.Glumica se na početku popularne serije pojavljivala potpuno naga, a potom je jednom prilikom otkrila da joj producenti od tada često traže da se obnaži. Međutim, nije im ostala dužna.

  • Danas sam dosta svesnija u vezi sa tim šta mi prija i šta mi je u redu da radim. Imala sam svađe na snimanjima kada sam govorila: „Ne, čaršaf ostaje gore“, a oni bi rekli: „Ne želiš da razočaraš svoje fanove „Igre prestola““, na šta bih im odbrusila: „Ma, j***** se““, ispričala je svojevremeno glumica.

Iako se serija završila, Emilija je odlučila da otkrije da na snimanjima ove hit serije nije uvek postojala ravnopravnost. Kako kaže, kada je bilo potrebno da se nose glomazni i veoma topli kostimi, ženama neke stvari nisu bile dozvoljene.

  • Kada smo snimali u zemlji sa vrućom klimom i kada je muški deo ekipe nosio sve to, na njihova odela bila je pričvršćena posebna pumpa sa malim generatorom. Pumpao je hladnu vodu kroz cevi i hladio ih. Bio je to tako čudan sistem hlađenja- rekla je ona i dodala:

 – Devojkama to nije bilo dozvoljeno. Sve što sam mogla je da podignem periku kako bi mi bilo lakše.

Takođe, glumica je otkrila da ju je partner iz serije Džejson Mamoa ohrabrio da se usprotivi ako smatra da je bilo koja scena u seriji ili nekom drugom projektu neprikladna.

  • Bauljala sam kroz prvu sezonu „Igre prestola“, a da nisam imala pojma šta radim. Nikada ranije nisam bila na takvom setu. Na filmskom setu sam pre toga bila samo dva puta, a sada sam tu, potpuno gola, sa svim tim ljudima i nemam pojma šta treba da radim i šta se od mene očekuje. Niti znam šta vi želite, niti šta ja želim. Bila gola ili ne, celu prvu sezonu sam mislila da nisam zaslužila da zahtevam bilo šta- bila je iskrena glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn