Pretraži

Poznato kada stiže četvrta sezona serije „Stranger things“

Popcorn
0
Photo:screenshot/promo/netflix

Kako su najavili autori serije, u planu je da nova, četvrta sezona bude podeljena u dva dela, pa prvi možemo da očekujemo već 27. maja, dok ćemo drugi moći da gledamo od 1. jula.

Takođe, ono što je rečeno je da će "Stranger things" imati, pored četvrte, dobiti još jednu sezonu, nakon čega se saga završava. Međutim, postoje informacije da će se priča nastaviti, ali da će biti pretočena u film.

Četvrta sezona uključuje „devet scenarija“ i najveća je i najduža sezona do sada, što je jedan od razloga zašto su je kreatori serije podelili na dva dela. Ipak, jedna stvar i dalje nije spomenuta, a to je koliko će tačno epizoda biti u svakom delu sezone, prenose mediji.

– Ima još mnogo uzbudljivih priča o svetu Stranger Things-a, nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji – rekla su braća Dafer, tvorci serije.

Podsećamo, naš poznati glumac, Nikola Đuričko dobio je ulogu u ovom svetskom hitu. 

– Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti – rekao je ranije Đuričko.

Trejler za četvrtu sezonu možete pogledati ispod:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn