Pretraži

„Emily in Paris“ se vraća u PETOJ sezoni! Lili Kolins potvrdila nagađanja, fanovi s nestrpljenjem iščekuju nastavak

Popcorn
0
Foto: Printscreen Youtube/Netflix

Emili Kuper (Lili Kolins) definitivno nije završila sa Rimom, u kom smo je gledali u četvrtoj sezoni serije Emily in Paris, budući da je sada i zvanično najavljena peta sezona!

Nakon uzbudljive četvrte sezone popularne serije „Emily in Paris“, glumica koja tumači ulogu Emili, Lili Kolins, konačno je potvrdila navode o petoj sezoni!

Foto: Printscreen Youtube/Netflix

Kolins je objavila vesti o petoj sezoni tokom gostovanja na Good Morning America, i kaže za Tudum da se raduje da vidi šta će se desiti između njenog lika i novog dečka Marsela (Eugenio Franceschini).

“Marselo je potpuno nova avantura koju želimo za Emili, jer na kraju želimo da Emili može da postigne bolji balans između posla i privatnog života,” kaže ona.

“Želimo da vidimo Emili kako se smeška bez ograničenja. Želimo da je vidimo van njenog režima odmora. I dolazi u savršenom trenutku.”

Star potvrđuje da će Emiliina veza sa Marselom biti istražena u petoj sezoni, rekavši:

“Mislim da između njih postoji stvarna iskra i pravi romantični spoj. Mnogo toga će se nastaviti u sledećoj sezoni.”

Foto: Printscreen Youtube/Netflix

Naravno, Emilin komšija i povremeni dečko Gabrjiel (Lukas Bravo) je doživeo „prosvetljenje“ u finalu četvrte sezone, shvativši da želi da bude sa Emili.

Problemi u komunikaciji mogli su da ometaju njihovu stvarnu vezu, ali je sada spreman da se bori za njenu ljubav.

“Nažalost,” kaže Kolins, “Gabriel će morati da se suoči sa posledicama svoje odluke da prekine sa njom“.

Tvorac serije Daren Star takođe je potvrdio navode o nastavku serije, otkrivši kakve avanture nas ovog puta očekuju.

“Veoma smo uzbuđeni zbog neverovatnog odziva na ovu sezonu Emily in Paris i radujemo se povratku za petu sezonu kako bismo nastavili Emiline avanture u Rimu i Parizu!” kaže tvorac Daren Star za Tudum.

Iako je četvrta sezona serije pratila Amerikanku koja je započela romansu sa zgodnim italijanskim naslednikom u modnoj industriji, a zatim se preselila u italijanski stan kako bi otvorila kancelariju Agence Grateau u Rimu, to ipak ne znači da će serija promeniti ime u „Emili u Rimu“.

“Emili će boraviti u Rimu,” kaže Star.

“To ne znači da neće biti u Parizu, ali će boraviti i u Rimu.”

Slanje Emili u Italiju kako bi otvorila novu kancelariju proizašlo je iz Starove želje da “ostane ispred publike i odvede je na nepredvidiva mesta”.Ipak, da li bi Emili mogla da se pomiri sa njim i da li će se zauvek vratiti u Grad svetlosti? Ostaje nam da s nestrpljenjem iščekujemo petu sezonu i saznamo kroz kakve će avanture ovog puta prolaziti Emili!

Podsećamo, četvrta sezona Emily in Paris rangirana je kao #1 na Netflix Global Top 10 kada je premijerno prikazana u avgustu. Imala je 19,9 miliona pregleda u prvih četiri dana, dostigla Top 10 u 93 zemlje i ostala na listi četiri uzastopne nedelje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn