Pretraži

POTVRĐENO: Snima se „Rich flu“ – priča o neobičnoj bolesti koja napada samo bogate

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Rozamund Pajk je dobro poznata po svom glumačkom umeću, a čak je "zaradila" nominaciju za Oskara za film "Gone Girl" Dejvida Finčera.

Takođe je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu za svoju ulogu u mračnom komedijskom trileru "I Care A Lot", a sada, ova britanska glumica prihvatila je glavnu ulogu u novom ostvarenju "Rich flu".



Radnja filma se odvija tokom pandemije, u vremenu koje nije drugačije od sadašnje situacije sa koronavirusom, u realnosti u kojoj danas svi živimo.

"Rich Flu" okružuje priču o neobičnoj bolesti koja posebno ubija najmoćnije ljude na svetu. Počinje od milijardera i prolazi kroz vrhunske finansijske klase. Bolest dobija pandemijski karakter, dok ljudi pokušavaju da umanje svoje šanse da se zaraze, tako što će se otarasiti svoje imovine koju niko drugi neće kupiti iz straha da će dobiti smrtonosnu bolest.

Režiju će postaviti Galder Gaztelu-Urutia, dok su scenaristi Pedro Rivero i Gaztelu-Urutia. Predviđeno je da film bude plasiran međunarodnim kupcima na virtuelnom evropskom filmskom tržištu i na domaćem tržištu.

Film bi trebalo da ima premijeru do kraja ove godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn