Pretraži

Potvrđena druga sezona „najbolje Netflix-ove serije godine“ – ipak, u nastavku će doći do jedne velike izmene!

Popcorn
0
Foto; Youtube printscreen/Netflix

Serija „Nobody Wants This“ dobija i drugu sezonu!

Vest je oduševila gledaoce koji su ovaj Netflixov hit već prozvali „najboljom rom-com serijom godine“.

Od samog početka prikazivanja prošlog meseca, serija se konstantno nalazi među najgledanijim sadržajima na Netflixu, pa su se mnogi nadali ovoj vesti. Netflix je odlučio da obnovi seriju, i to s jednom velikom izmenom.

Na drugoj sezoni radiće tim koji stoji iza hit-serije „Girls“, Dženi Koner i Brus Erik Kaplan. Projektu će se pridružiti kao showrunneri.

To znači da vode celokupnu produkciju, zaduženi su za kreativni smer priče, nadgledaju scenario, glumačku postavu i svaki detalj koji gledaoci vide na ekranu, što bi moglo doneti novi ton i dinamiku. Erin Foster, kreatorka serije čiji je život inspirisao priču, ostaje izvršna producentkinja.

„Kreiranje Nobody Wants This za mene će zauvek biti vrhunac karijere. Neverovatna glumačka ekipa, tim i producenti stvorili su seriju kakva je danas, a gledati reakcije publike za mene je ispunjenje snova. Srećna sam što mogu nastaviti ovu priču, i to u saradnji s Dženi Koner i Brusom Erikom Kaplanom, čiji sam veliki obožavalac još od serije Girls…“, izjavila je kreatorka za Variety.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn