Pretraži

POTVRDIO I NETFLIX: „Squid game“ definitivno dobija drugu sezonu!

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

U četvrtak je izvršni direktor Netflix-a Ted Sarandos potvrdio da se korejska drama vraća na male ekrane.

  • Apsolutno. "Squid game" univerzum je tek počeo – rekao je Sarandos tokom intervjua za američke medije.

Ova vest oduševila je brojne fanove, a ako je u pitanju Netflix-ova najgledanija serija širom sveta, ne izenađuje da će dobiti i nastavak.Kreator serije je ranije rekao da je u pregovorima da nastavi snimanje ostvarenja.

  • Razgovaram sa Netflix-om o drugoj i trećoj sezoni. Uskoro ćemo doći do zaključka – rekao je on tada i priznao da postoji nekoliko priča koje vredi istražiti, iako će glavni lik Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) nastaviti da vodi priču.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

– Tačno je da se prva sezona završila na otvoren način, ali sam zapravo mislio da bi ovo takođe moglo biti dobar završetak cele priče – rekao je kreator serije i dodao:

  • Prva sezona se završava tako što se Gi-hun vraća nazad i ne ulazi u avion za Sjedinjene Američke Države. I to je, u stvari, bio moj način da prenesem poruku da ne treba da vas vuče konkurentski tok društva, već da treba da razmišljate o tome ko je stvorio ceo sistem i da li postoji potencijal da se suočite s tim.

Podsećamo, "Squid game" prati 456 ljudi dok se takmiče u dečjim igrama  kako bi osvojili novčanu nagradu od 40 miliona dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn