Pretraži

Pogledajte trejler za novi dokumentarac o Britni Spirs!

Popcorn
0
Photo: Instagram/britneyspears

„Zdravo, moje ime je Britni Spirs. Nedavno sam zvala i zovem ponovo kako bih bila sigurna da ste tokom procesa eliminacije konzervatorstva…“, čuje se u tiseru, nakon čega se glasovna poruka prekida.Premijera dokumentarca zakazana je za 28. septembar ove godine. Inače, Netfliksov dokumentarac stiže samo nekoliko meseci nakon što je prvo ostvarenje o pevačici objavio The New York Times, a samo dan pre drugog najvećeg saslušanja pevačice, njenog oca i advokata, kada će konačno biti doneta presuda – da li je pevačica slobodna, ili ne.

Veliki američki medij objavio je dokumentarac „Framing Britney Spears“ početkom ove godine, i tako pokrenuo lavinu reakcija i dao dodatni vetar u leđa pokretu #FreeBritney.

Pritisak javnosti urodio je plodom, pevačica je nedavno promenila advokata i nastavila borbu, a njen otac je od suda tražio potpuni prekid starateljstva nad njom.

Britni se nedavno verila i zatim deaktivirala društvene mreže kako bi, kako je navela, odvojila vreme za sebe i svog verenika, ali ih je posle posle par dana vratila.

Trejler pogledajte u nastavku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn