Pretraži

POGLEDAJTE NOVOG DŽOKERA: Od 2. oktobra pretpremijerno u bioskopima (VIDEO)

Popcorn
0
Photo: Promo

Čini se da je čekanju došao kraj. Ostvarenje Toda Filipsa zasnovano na liku jednog od najpoznatijih antiheroja Džokeru, u bioskope dolazi 2. oktobra.

——————– Sponsored ——————–


Uvek sam u gomili, Artur Flek je čovek koji traži bliskost. Ipak , dok korača utabanim ulicama Gotama i vozi se javnim prevozom neprijateljskog grada prepunog podela i nezadovoljstva, Artur nosi dve maske. Jednu nanosi za svoj posao klovna, a drugu nikada ne može da skine. To je maska koju projektuje u uzaludnom pokušaju da se oseća kao deo sveta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovek kog život stalno poražava. Artur nema oca, samo krhku majku, navodno koja mu je verovatno i najbolja prijateljica, a koja mu je dala nadimak Happy, nadimak koji je podstrekao Arturov osmeh koji skriva tugu. 

Film Džoker  čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips , je njegova originalna verzija zloglasnog DC negativca, priča o poreklu  prožeta tradicionalnim mitologijama lika. Filipsov Arthur Flek, kojeg nezaboravno tumači  Hoakin Finiks, je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu.

U želji da ga obasja bilo kakvo svetlo, odluči da se okuša  kao stand-up komičar, ipak  čini se kako je uvek on predmet ismejavanja. Uhvaćen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti i, na kraju, izdaje, Artur donosi jednu lošu odluku za drugom što dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj groznoj, alegorijskoj studiji karaktera.

DŽOKER pretpremijerno na velika platna dolazi 2. oktobra u distribuciji Blitz Filma!

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn