Pretraži

PEAKY BLINDERS SE VRAĆA NA EKRANE: Evo kada izlazi 6.sezona vaše omiljene bande (FOTO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Doctor Faustus

Birmingemska banda, ili u originalu Peaky Blinders, je britanska krimi drama. Priča serije je zasnovana na istinitom događaju i istinitoj bandi u periodu Prvog svetskog rata, a ocena koju je osvojila kod publike je 8,8 od 10, što je pristojna ocena za televizijsku veb seriju.Datum izlaska nove sezone nije potvrđen, ali izvori kažu da bi ona mogla biti objavljena početkom 2021. ili čak 2022. godine.

Ranija proizvodnja trebala je da započne u martu 2020., međutim ona se odgodila nakon pandemije koronavirusa. 

Kada je u pitanju sama postava glumaca, neće biti velikih promena. Očekuje se da će se svi dosadašnji glumci pojaviti i u narednoj, šestoj sezoni. 

U intervjuu za jednu  inostranu emisiju, režiser Antoni Birn rekao je da se serija direktno nastavlja tamo gde je i stala.  Dakle, prva slika koju ćete videti biće polje gde je Tomi Šelbi stavio sebi pištolj na čelo.

  • Tomi, sa pištoljem na glavi. Zatim ćemo krenuti tamo, da rešavamo taj neverovatan trenutak, to je sjajno – izjavio je Birn. 

Publika sa velikim nestrpljenjem iščekekuje narednu sezonu serije, što se da videti po komentarima po njihovim društvenim mrežama i po stranim sajtovima. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn