Pretraži

OVO SVI JEDVA ČEKAJU: Ros iz serije Prijatelji progovorio o okupljanju

Popcorn
0
photo:instagram//friends

Dejvid Švimer je podjednako uzbuđen zbog ponovnog okupljanja serije ,,Friends" kao i fanovi iste.

Strani mediji su nedavno upali kod Dejvida, dok je sa kolegom najavljivao drugu seriju, koja se premijerno pojavljuje na striming servisu NBCUniversal-a. Iako je ponovno okupljanje HBO Mak-a zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, Švimer je ekskluzivno otkrio oko čega je najviše uzbuđen kada je u pitanju okupljanje sa bivšim kolegama.



"Pretpostavljam da se najviše radujem tome što sam u sobi sa onih pet drugih glumaca. Pet ih je, zar ne?" rekao je uz smeh i dodao: "To je bila šala."

Švimer je nastavio: „Ali biti na aktuelnoj sceni, na stvarnoj sceni prvi put posle 10 godina, na setu koji smo snimali tokom 10 godina, to će za mene biti zaista značajno iskustvo“.

HBO Mak je u februaru objavio da su Švimer,  Aniston, Koks, Kudrov,  Le Blank i  Peri potvrdili da učestvuju u  nepisanom druženju specijalnog okupljanja. A nedavno su Aniston i Kudrov uzbuđenim fanovima dale pregled šta mogu očekivati.

"Mislim da će biti zaista zabavno i ako ikad izađemo iz karantene i zapravo uradimo ponovno okupljanje," Aniston je rekla Varietiju u intervjuu "Glumci o glumcima" u junu.

Kudrov je takođe dodala: "Da, to će biti zaista sjajno. Jedva čekam da to uradimo. Stvarno jedva čekam da to svi uradimo. Da, ne znamo sve o tome, moram reći. Mislim da bi trebalo i mi da se iznenadimo nekim stvarima.'

"Znamo da nije zapisano, nema scenarija", dodala je Aniston. "Da. Neću biti Fibi", odgovorila je Lisa Kudrov.

"Neću biti Rejčel, iako na neki način i jesam", rekla je Anistonova. "Pa, svi mii mamo neke sličnostima sa likovima iz serije. Ne u potpunosti, ali da."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn