Pretraži

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA SERIJE „GOSSIP GIRL“: Sve je trebalo da izgleda potpuno DRUGAČIJE, evo zašto su producenti promenili plan! 

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen

UPOZORENJE – TEKST SADRŽI SPOJLERE!

Ova serija verovatno nikada neće dosaditi, a njeni fanovi uvek je mogu iznova gledati, međutim, mnogi su se složili da im se kraj serije nije nimalo dopao.



Budući da su tokom cele serije gledaoci pokušavali da utvrde ko je čuvena "Tračara" koja pravi spletke, na kraju su bili razočarani otkrivanjem njenog identiteta. 

Mnogi su tvrdili da im to nije imalo smisla, a gledaoci su čak pronalazili i rupe u sadržaju. 

Međutim, mnogo godina kasnije otkrivena je velika tajna, a to je da je po originalnom, prvobitnom scenariju "Gossip girl" trebalo da bude potpuno druga osoba, što bi imalo mnogo više smisla. 

via GIPHY

Naime, Den po originalnoj ideji nije trebalo da bude "Gossip Girl"! 

Producent Džošua Safran u intervjuu za Vulture otkrio je da verovatno nekima nema smisla jer su sve do druge sezone imali drugačiji plan, koji su onda morali da promene, a po prvobitnoj verziji Gossip Girl je trebalo da bude Erik!

Naime, informacija o tome ko je "Tračara", u trenutku kada se emitovala tek druga sezona dospela je do New York Posta, koji je ovaj ključni detalj podelio sa javnošću i time "spoilovao" kraj, pa su producenti odlučili da promene tok serije. 

Tada je odlučeno da umesto Erika, uloga zlobne blogerke pripadne Denu i to je jedino imalo smisla. 

Serija je snimana po knjigama, ali u knjigama nikada nije otkriveno ko je Gossip Girl, tako da su producenti serije imali odrešene ruke po pitanju toga kome će pripisati "krivicu" i dodeliti ulogu "Gossip girl".
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn