Pretraži

Oglasio se Darko Lazić nakon navoda da je ponovo imao udes

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pevač Darko Lazić negirao je da je imao saobraćajnu nesreću nakon što se ova informacija pojavila u medijima, a sada su isplivale i slike kako se folker veseli uz trubače.

Naime, domaći mediji su preneli da je on, navodno, ponovo imao saobraćajnu nezgodu,odnosno da mu je tokom vožnje pukla guma i da je udario je u banderu.– Bože sačuvaj. Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes – rekao je Darko za medije, vidno raspoložen. 

Sada su na Instagram profilu Darkovog saradnika i druga objavljene fotke na kojima se pevač sa prijateljima veseli uz trubače, a ispod objave stoji klapna za snimanje filma, što potvrđuje Darkove reči. 

– Pošto smo otkinuli banderu i nju smo poneli da snimamo spot sa njom  rekao je pevač na jednom od svojih storija. 

Inače, domaći mediji su pisali da je Darko imao saobraćajnu nesreća u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca. On je, navodno, prošao sa lakšim povredama, uspeo je da izbegne veću katastrofu. U medijima su se pojavile i fotografije automobila koji je slupan, a navodno pripada pevaču, ali je on za medije sve demantovao. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn