Pretraži

ODLAZAK JUNAKA DECE IZ DEVEDESETIH: Preminuo glumac iz „Moćnih rendžera“ (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Legendary Power Rangers

Robert Akelrod (70), glumac veteran, poznat po ulozi Lorda Zeda i Finistera u kultnoj dečijoj seriji iz devedesetih "Moćni rendžeri" umro je u subotu u Los Anđelesu, objavio je njegov agent u nedelju na Tviteru.

——————– Sponsored ——————–


– Robert je uživao u susretima sa svojim obožavaocima i inspirisao ih je da prate njihove strasti – napisao je Akelrodov agent i dodao: 

– Njegova predivna duša nikada neće biti zaboravljena i mi se tešimo time što će živeti u sećanju svih onih koje inspirisao, upoznao i poznavao.

Akelrodova karijera počela je 1970-ih, tokom kojih je svirao gitaru i bavio se muzikom pre nego što je prešao na televiziju i film. Njegov agent rekao je da je tokom višedecenijske karijere Akelrod tumačio više od 150 različitih likova.

Glumio je i u spotu Majkla Džeksona "Stranger in Moscow" iz 1995. godine. 


Akelrod je pozajmljivao glas likovima Vizardmonu i Armadilomonu u japanskoj animiranoj seriji "Digimoni" koja je emitovana u SAD krajem 90-ih i početkom 2000-ih. Takođe se pojavio u nekoliko TV emisija, uključujući "The Bold and the Beautiful", "Star Trek: Voyager i Family Matters".

Pogledajte insert u kojem se on pojavljuje u "Moćnim rendžerima":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn