Pretraži

OD SADA I KOD NAS: ,,Veliki povratnici“ na bioskopskom platnu

Popcorn
0
Photo: Taramount Film

Sjajna glumačka ekipa na čelu sa Robertom De Nirom, Morganom Frimanom i Tomijem Li Džounsom obećava odličan bioskopski provod uz svima nama prekopotreban smeh. Obezbedite najbolja mesta na vreme i uz ovu zabavnu komediju provedite opušteno veče sa vama dragim osobama.

Radnja filma prati producenta Maksa Barbera, koji duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko. Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija, a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Djuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvetati, jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Djuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Djuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri.

Photo: Taramount Film

Photo: Taramount Film

 

,,Veliki povratnici" će se prikazivaće u sledećim bioskopima u Beogradu: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Fontana, kao i širom Srbije. 

Photo: Taramount Film

Photo: Taramount Film

 

Trejler možete pogledati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn