Pretraži

NOVOSTI KOJE SU IZNENADILE MNOGE: Netflix otkrio kakva sudbina čeka seriju „Ginny & Georgia“ – evo da li je definitivno kraj! 

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Iako smo malo duže čekali na drugu sezonu, čekanje se isplatilo, a fanovi ove serije oduševljeni su nastavkom. 



Međutim, mnoge ljubitelje ove serije zanimlao je da li će nakon druge sezone uslediti novi nastavak, a nakon dužeg čekanja odgovor je konačno stigao. 

Naime, Netflix je potvrdio da je u pripremi i treća sezona, ali to nije sve. Kako su najavili, nakon treće sigurno stiže i četvrta, dok je još uvek neizvesno da li nas tu čeka kraj serije ili postoji mogućnost snimanja novih nastavaka. 

U trećoj sezoni bi, kako se spekuliše, trebalo da se vrate svi glumci i likovi iz prethodnih sezona, dok se o radnji serije ne zna ništa, osim da dve glavne junakinje Džini i Džordžiju čekaju nove veze, novi problemi i novi izazovi kakve do sada još nismo videli.

Podsećamo, poslednja sezona završila se tako da je Džordžija uhapšena i odvezena u policijskom automobilu. Sudeći po tome, sledeća sezona bi trebalo da bude i više nego zanimljiva. 

Međutim, kada će treća sezona stići na male ekrane još uvek nije poznato, a spekuliše se da bi to moglo da se dogodi 2024. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn