Pretraži

NISAM OČEKIVALA NIŠTA: Srpska glumica Nina Kiri o ulozi u ,,Sluškinjinoj priči“

Popcorn
0
Screenshot: Instagram/ neeenze

Nina Kiridžija, ili kako je mnogima poznatija kao Nina Kiri, rođena je Beograđanka, a u Vankuver se doselila sa tek navršenih godinu dana. Gluma joj je postala ljubav još tokom srednje škole, a iza sebe ima nekoliko serija i filmova. 

Glumica je, posle Novaka Đokovića, najpoznatija ličnost u Kanadi, koja ima srpske korene. Slavu je stekla glumeći u popularnoj seriji ,,Handmaids tale", koja je osvojila kako Srbiju, tako i ceo svet., a Nina ističe šta joj je bilo od velike pomoći kada je išla na audiciju za ovu ulogu.

  • Ono što je meni pomoglo je što sam odrasla u Vankuveru. Ovde ima audicija, ima posla. Radila sam reklame i imala sam lep put. Svaki korak je bio mali, a od manjih uloga sam išla ka većim. Čak i kada sam išla na audiciju za ,,Sluškinjinu piču", u pitanju je bila manja uloga, pa su me vremenom sve više ubacivali, tako da je sve bilo umereno. Bilo je interesantno jer nisam očekivala ništa. Takav je posao. Moraš da radiš i da se nadaš da će nešto da se desi. – ističe glumica.

Serija je dobitnik brojnih nagrada i ima ljubitelje po celom svetu, a evo kako se Nina nosi sa popularnošću koju joj je donela uloga u seriji. 

  • Ljudi koji me prepoznaju su uglavnom interesantni ljudi. Obično su oni koji mi priđu i čitali knjigu ,,Sluškinjina priča", pa priđu da prodiskutujemo o tome. 

Nina je svoje prezime promenila iz Kiridžija u Kiri na nagovor njene agentice, zbog čega ističe da je bila posebno uzbuđena. 

  • Ja sam promenila svoje prezime u "Kiri" jer, kada sam išla u srednju školu, agentica mi je rekla da mi je mnogo etničko prezime i da bih mogla da ga promenim. Bilo mi je interesantno jer sam pomislila da bih onda mogla da imam svoje prezime i svoj život, pa kada radim to može da bude nešto drugačije – ističe glumica. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIG FISH ENERGY for tookie’s bday 🤩 @taylorsimone_s

Објава коју дели Nina Kiri (@neeenze) дана 27. Јул 2020. у 4:55 PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn