Pretraži

Nikola Jokić naći će se u središtu novog Netfliksovog serijala! Dokumentarac o Olimpijadi stiže na popularnu striming platformu

Popcorn
0
Credit: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Uzbudljivi trend sportskih dokumentarnih serija proširuje se i na Olimpijske igre 2024. godine i muški košarkaški turnir.

Za fanove kojima već sada nedostaje košarkaška akcija sa Olimpijskih igara 2024, nova dokumentarna serija će ponovo oživeti nekoliko ključnih trenutaka.

Od dvanaest nacionalnih timova koji su se takmičili u Lilu do osam ekipa koje su nastavile borbu za medalje u Parizu, navijači će moći da ožive putovanje do olimpijske slave kroz seriju koja dolazi na Netflix 2025. godine.

Netflix je objavio tizer fotografiju na platformi X (bivši Twitter) za nadolazeću dokumentarnu seriju o Olimpijskom turniru 2024. godine. Ovo je prvobitno najavljeno pre početka igara, a fanovima je obećan pogled iza kulisa na život tokom turnira.

„Dokumentarna serija će pružiti potpuni pristup nadama i kandidatima za medalje iz celog sveta dok se prvo bore za kvalifikaciju za Pariz 2024, a zatim usmeravaju svoj pogled na olimpijski podijum,” rekao je Skot Bregman iz Olimpijskog kanala.

Plan je da se isporuči još jedna uzbudljiva sportska dokumentarna serija, popularan trend poslednjih godina. Serija, koju proizvode Words & Pictures, Olimpijski kanal i Higher Ground Productions, sastojaće se od šest epizoda, kako je najavljeno u maju.

Na tizer fotografiji nalaze se dresovi LeBrona Džejma iz SAD-a, Viktora Vembanjame iz Francuske, Nikole Jokića iz Srbije, Šaja Gildžijusa-Aleksandra iz Kanade i Franca Vagnera iz Nemačke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn