Pretraži

NETFLIX OTKAZAO DRUGU SEZONU HIT SERIJE KOJA JE ZALUDELA SVET: Milioni fanova razočarani, zahtevaju pravi kraj priče!

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix


Vest o otkazivanju snimanja druge sezone potvrdio je kreator serije Baran bo Odar u izjavi koju je podelio na svom zvaničnom Instagramu, a pismo obožavaocima potpisao je i Odarov partner i kokreator serije Jantje Freise.

Teška srca moramo da vam saopštimo da "1899" neće dobiti svoj nastavak. Voleli bismo da završimo ovo neverovatno putovanje drugom i trećom sezonom, kao što smo učinili sa serijom Dark, ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako ste planirali. To je život – napisao je Odar.

– Znamo da će ovo razočarati milione obožavalaca, ali želimo od srca da vam se zahvalimo što ste bili deo ove prelepe avanture. Volimo vas. Nikad vas nećemo zaboraviti – stoji u saopštenju.

Odluka o otkazivanju serije nije se svidela obožavaocim koji su pokrenuli internet peticiju kojom pozivaju streaming servis da se serija vrati u drugoj i trećoj sezoni. Peticiju je do sada potpisalo 36 hiljada fanova.

– "1899" je očito stvorena s više sezona na umu. Nakon prve sezone ima puno neodgovorenih pitanja i veliki problem na kraju poslednje epizode. Želimo nastavak serije i pravi kraj priče – traže obožavaoci u peticiji.

https://youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

 

Serija "1899" je smeštena u 19. vek, a prati brod pun putnika koji kapetan skrene s kursa u nadi da će spasiti izgubljeni brod zvan Prometej. Međutim, kada stignu, otkriju da je brod potonuo i misteriozno ponovno izronio, ovog puta bez ijedne osobe na brodu. Kako se istraga nastavlja, velika zagonetka počinje da se otkriva ​​ukazujući na veće misterije broda, njegovog nestanka i povratka.

"1899" upoređivan je s filmovima "Matrix" i "Početak", a kreatori su od početka tvrdili kako je serija zamišljena da ima tri sezone, u kojima će se rasplesti zagonetka oko izgubljenog broda. Serija je stvorila vernu armiju fanova, a samo tri dana nakon što je objavljena, rangirana je na drugom mestu Netflixovih Top 10 naslova sa 79.27 miliona sati gledanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn