Pretraži

NEIZVESNA BUDUĆNOST: Zbog Krisa Nota neće biti druge sezone ,,And just like that“?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/HBO Max

Problem su i mahom loše kritike nekadašnjih fanova koji kritikuju seriju zbog "preterane" i "usiljene" političke korektnosti. Iako su bili u toku razgovori o drugoj sezoni, sada su "svi ti razgovori stali", rekao je izvor za Us Weekly.

Od početka emitovanja serije, četiri žene su optužile Krisa Nota, koji u seriji tumači Zverku, za seksualno zlostavljanje. Not je sve optužbe opisao kao „lažne“.„Pričalo se o tome kako bi mogla da se uradi još jedna sezona, ali posle nekoliko dana svi ti razgovori su stali. Optužbe na račun jednog od glavnih likova u seriji, iako ga više nema, poljuljale su reputaciju serije“, rekao je izvor.

Nakon što su optužbe iznete u javnost, zvezde serije napisale su zajedničku izjavu podrške ženama te izjavile da veruju svim ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja.

"Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to", napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama.

Nedavno je objavljeno da je glumica Parker "zaslepljena", "slomljenog srca" i "besna" zbog situacije sa Notom.

"Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšou i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovu poziciju. Ne radi se o novcu, već o njenom nasleđu. Keri je bila fokusirana na pomoć ženama i sada, pod njenim nadzorom, žene kažu da su povređene", rekao je izvor za američke medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn