Pretraži

NASTAVAK IGRE PRESTOLA: Stiže nova serija, a radnja smeštena u Vesteros (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/GameofThrones

Do kraja "Igre prestola" ostala je još samo jedna epizoda, a ceo svet željno iščekuje da vidi kako će se završiti najpoularnija serija na svetu. Nakon pretposlednje epizode internet je bio prepun rasprava o tome da li je to trebalo da se desi na kraju serije, jer mnogi nisu očekivali da će Deneris poludeti.

——————– Sponsored ——————–


Ali, čim se završi poslednja epizoda "Igre prestola", HBO počinje sa snimanjem nove serije čija radnja je smeštena takođe u Vesteros, ali će pratiti događaje koji su prethodili "Igri prestola".

Radnja će se odvijati hiljadama godina pre početka "Igre prestola", kada je svet iz Doba heroja ušao u najmračnije razdoblje. Videćemo najmračniju istoriju Vesterosa sve do nastanka Belih hodača, misterija Istoka i legende o Starkovima.Džordž R. Martin je objavio da se likovi iz serije neće pojavljivati, već samo njihovi preci, Gvozdeni presto neće postojati, kao ni Targarijeni. Martin je otkrio i da HBO planira da napravi još pet različitih serija nastalih na temeljima "Igre prestola". Jedna od njih sa snimanjem će početi kasnije ove godine, a još dve serije su u fazi pisanja scenarija. 

Mogući naslov serije je "Duga noć".

Ukoliko još niste pogledali trejler za poslednju epizodu "Igre prestola", evo prilike:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn