Pretraži

NASTAVAK „EMILI U PARIZU“ STIŽE ZA DVA DANA: Šta donosi druga sezona?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Tokom prve sezone "Emili u Parizu" imali smo priliku da upoznamo devojku rođenu Čikagu koja dobija posao u Parizu.

Međutim, dok se prilagođavala životu u Gradu svetlosti, stvari su se brzo izkomplikovale, te se našla u problemu kako da izbalansira svoju karijeru i privatne odnose.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

 

Tokom finala prve sezone, Emilin ljubavni život postaje superkomplikovan, kada shvati da je njen komšija, koji joj se sviđa, zapravo u vezi sa njenom novom prijateljicom Kamil. Kao rezultat toga, ona završava romansu sa Pjerovim nećakom Matjeom Kadoom i njih dvoje planiraju da zajedno odu na odmor. Međutim, svi ti planovi se menjaju kada Emili sazna da Gabrijel napušta Pariz da bi osnovao sopstveni restoran i raskinuo je sa Kamil.

Emili odlučuje da mu sve prizna, nakon čega se njih dvoje poljube i na kraju provedu noć zajedno. Sledećeg dana je više nego iznenađena kada sazna da Gabrijel zapravo ostaje u Parizu nakon što je kupio restoran u kome trenutno radi. U istom trenutku kada sazna ovu vest, dobija poruku od Kamile da želi da razgovara.



Dok trejler za drugu sezonu obećava isto toliko drame i modernih momenata kao i prošle sezone, Lili Kolins, koja tumači lik Emili, kaže da će se u nastavku više fokusirati na "osnaživanje ženskih prijateljstava", sada kada je Pariz "postao njen drugi dom".

Svakako, i dalje ćemo imati prilike da vidimo kadrove pariških ulica, kao i nezaboravne modne kombinacije glavne junakinje.

Trejler za seriju možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn