Pretraži

Nakon jezive ekranizacije života Džefrija Damera, stiže još jedna monstruozna true-crime priča: Ovo su dugoočekivani naslovi koji dolaze na Netflix u septembru

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Svakog meseca Netflix dodaje novi filmove i serije u svoju biblioteku, a sudeći prema naslovima koji stižu u septembru, pred gledaocima popularne striming platforme je nikad uzbudljivija jesen!

Ovog septembra pred gledaocima popularne streaming platforme naći će se nastavci omiljenih serija, uzbudljive adaptacije romana, trileri, misterije i mini-serije koje ne smete propustiti!

Evo naših preporuka za neke od najzanimljivijih novih naslova u septembru:

„The Perfect Couple“

Početak streaming-a: 5. septembar

Podseća na „The White Lotus“ i „Big Little Lies“, ova adaptacija romana Elin Hilderbrand je delimično misterija o ubistvu, a delimično društvena satira, pokrivajući tajne i predrasude dve porodice na venčanju na Nantaketu. Iv Hjuson igra Ameliju, devojku iz srednje klase koja se sprema da se uda za bogatu i poznatu porodicu, predvođenu ocem Tagom Vinburijem (Lev Šrejber) i njegovom veoma osuđujućom ženom Grir (Nikol Kidman), bestseler autorkom. Kada član venčane zabave bude pronađen mrtav na plaži, policija ispituje goste, postepeno sastavljajući priču koja uključuje obmanu i stara neprijateljstva. Režiserka Suzan Bir (koja je takođe režirala hit „Bird Box“) donosi „The Perfect Couple“, koja se više bavi iluzijama i pretencioznostima koje otkriva, nego samim zločinom.

„Rebel Ridge“

Početak streaming-a: 6. septembar

Nakon što je napravio izlet u književnu adaptaciju sa „Hold the Dark“ (2018), scenarista i reditelj Džeremi Solnijer vraća se uzbudljivim pulp trilerima koje je kritika hvalila u „Blue Ruin“ i „Green Room“ sa svojim najnovijim filmom. „Rebel Ridge“ sadrži originalni Solnijerov scenario o vojnom veteranu po imenu Teri Ričmond (Aron Pjer), koji se sukobljava sa samouverenim ruralnim južnjačkim policajcima. Ana Sofija Rob igra službenicu suda koja pomaže Teriju da istraži trulež koja se spušta od korumpiranog lokalnog šefa policije (Don Džonson). Iako film se bavi ozbiljnim savremenim društvenim problemom zaplene imovine, u duhu ima mnogo zajedničkog sa filmovima poput „Walking Tall“, „First Blood“ i drugih staromodnih akcijskih filmova u kojima jedan čovek suprotstavlja celoj varoši.

„Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story“

Početak streaming-a: 19. septembar

Godine 2022, producent Rajan Marfi i njegov kreativni partner Ijan Brenan doneli su jednu od najgledanijih mini-serija na Netflixu „Dahmer — Monster: The Jeffrey Dahmer Story“, dramatizacijom života i zločina poznatog serijskog ubice. Sledeća sezona njihove antologijske serije, koja je uzeta iz aktuelnih vesti, menja naslov u „Monsters“ i pokriva braću Lajla (Nikolas Aleksander Čavez) i Erika (Kuper Koč) Menendez, koji su 1989. godine ubili svoje roditelje, Hozea (Havier Bardem) i Kiti (Kloe Sevini). Uloge takođe uključuju Ari Grejnor kao Lesli Abramson, advokaticu koja je pokušala da prikaže braću na sudu kao žrtve zlostavljačkog oca, i Nejtan Lejn kao Dominik Dun, kolumnistu Vanity Faira čije je izveštavanje o suđenju bilo ispunjeno tračevima o skupom životu Menendeza u Los Anđelesu.

„Twilight of the Gods“ Prva sezona

Početak streaming-a: 19. septembar

Najnoviji Netflix projekat Zeka Snajdera je ova animirana serija za odrasle, smeštena u strastven, nasilni svet nordijske mitologije. Kada Tor (Pilou Asbaek) prekine venčanje i izazove razarajući masakr, mlada i mladoženja — ratnica Sigrid (Silvija Hoks) i kralj po imenu Leif (Stjuart Martin) — kreću na misiju osvete. Uskoro, oni i njihovi vojnici nalaze se uvučeni u drevne rivalitete, uključujući Loki (Paterson Džozef) i Odina (Džon Nobl). Snajder i njegovi saradnici na „Twilight of the Gods“, Erik Karasko i Džej Oliva, ne štede na krvi i golotinji dok pričaju priču koja se proteže od podzemlja do zemlje džinova, uz Hans Zimerovu muziku koja postavlja grandiozan, epski ton.

„Nobody Wants This“ Prva sezona

Početak streaming-a: 26. septembar

Bazirana delimično na ličnim iskustvima njenog tvorca, Erin Foster, romantična komedija „Nobody Wants This“ sa Kristen Bel u glavnoj ulozi kao Džoan, popularnoj podkasterki koja diskutuje o seksu i dejtingu zajedno sa svojom sestrom Morgan (Džastin Lupe). Tada Džoan upoznaje Nou (Adam Brodi), simpatičnog i duhovitog rabina koji je nedavno prekinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom i od tada se brani od stalnog „priliva“ kćeri i nećaka svojih vernika. Šou delimično istražuje kako agnostični egibicionista i emotivno rezervisan, duboko religiozan muškarac prevazilaze svoje razlike i formiraju veze, sa jedni drugima i sa svojim prijateljima i porodicama. Takođe se bavi dvoje ljudi srednjih godina koji traže neku stabilnost i pravac u svojim užurbanim životima.

Na Netflixu će se od septembra naći i sledeća ostvarenja:

2. septembar

„Call the Midwife“ 13. sezona
„The Hughleys“ 1-4. sezona

3. septembar

„Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer“

4. septembar

„Outlast“ 2. sezona

5. septembar

„Apollo 13: Survival“

6. septembar

„Selling Sunset“ 8. sezona

7. septembar

„Edge of Tomorrow“

11. septembar

„The Circle“ 7. sezona

12. septembar

„Emily in Paris“ 4. sezona, Deo 2
„Into the Fire: The Lost Daughter“

13. septembar

„Officer Black Belt“
„Uglies“

15. septembar

„Heels“ 1-2. sezona

17. septembar

„Culinary Class Wars“ 1. sezona
„Live From the Other Side With Tyler Henry“ 1. sezona

18. septembar

„What’s Next? The Future With Bill Gates“

19. septembar

„The Queen of Villains“ 1. sezona

20. septembar

„His Three Daughters“

27. septembar

„Rez Ball“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn