Pretraži

NAJVEĆI ZAVODNIK HOLIVUDA: Ovaj glumac je zamalo glumio u kultnom filmu ,,The Notebook“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ DewJura

Svi su sigurno barem jednom u životu odgledali kultni film ,,The Notebook", gde su Rajan Gosling i Rejčel MekAdams ukrali srca publike, međutim, do sada nepoznata informacija ljubitelje ovog filma ostavila je bez teksta. 



Naime, najveći Holivudski zavodnik i do pre koju godinu najpoželjniji neženja, Džordž Kluni je u virtuelnom gostovanju na Londonskom filmskom festivalu otkrio da je upravo on trebalo da ponese glavnu ulogu u ovoj ljubavnoj drami, zajedno sa svojim, sada već pokojnim, kolegom Polom Njumanom. 

  • Hteli smo da uradimo ,,Beležnicu" zajedno. Ja bih igrao mlađeg Nou, a on starijeg i bilo bi jako zabavno. Našli smo se i rekli smo ,,To je to. Ovo će biti odlično!

Međutim, uprkos velikoj želji oba glumca, Kluni je smatrao da nije dostojan da glumi Njumanovu mlađu verziju.

  • On je jedan od najzgodnijih momaka koje ste ikada videli. Sreli smo se ponovo i rekao sam mu: ,,Ne mogu da te glumim. Ne ličim ni na šta. Ovo je ludo", objasnio je Kluni.

  • Jako smo želeli da to uradimo jer smo želeli da radimo zajedno, ali na kraju to nije bila prava stvar za nas – dodao je on. 

Ulogu mladog Noe Kalhuna je tada preuzeo dobro poznati Rajan Gosling, dok je stariju verziju glumio Džejms Garner. Pandan muškarcima su bile popularne Rejčel MekAdams i Gena Rolands, koje su igrale Ali Hamilton, prva za mlađu verziju, a druga za straiju verziju Hamiltonove. 

Podsećamo, radnja filma prati dvoje mladih koji su uprkos socijalnim razlikama i socijalnom statusu uplovili u emotivan odnos, koji je bio pun prepreka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn