Pretraži

NAJVEĆA TEORIJA LA CASA DE PAPEL TAČNA: Alisija je Tatjanina sestra?

Popcorn
0
Photo: NETFLIX

Alisija Sijera, koju glumi Najva Nimri, priključila se seriji kada je banda odlučila da počne pljačku Banke Španije. Plan je bio primorati vlasti da predaju Ria, koga igra Migel Heran, koga je Alisija mučila negde na Bliskom istoku. Njihov plan je bio da se Rio ponovo ujedini sa bandom u trećoj sezoni.

Međutim, fanove je Alisija neverovatno zaintrigirala, a mnogi su nagađali da li je u vezi s Tatjanom, koju igra Dajana Gomez, jer par izgleda gotovo identično. 



Obožavaoci ove Netfliksove serije znaju Tatjanu kao Berlinovu ljubav (igra ga Pedro Alonso) sa kojom se on i oženio. 

Mnogi gledaoci su zapravo bili uvereni da je Tatjana Alisija i da je želela da se osveti Profesoru, mozgu cele operacije, zbog smrti Berlina koji je umro u Kraljevskoj kovnici ( druga sezona). 

Iako je ova teorija opovrgnuta jer su i Tatjanu i Aliciju igrali različiti glumci, jedan obožavatelj smatra da još uvek postoji veza između njih dve.

Korisnik Reddita MovesLikeVader je uveren da su Alicia i Tatjana zapravo sestre i da zajedno rade tokom pljačke Banke Španije.

Objasnili su: „Alicia je mnogo starija i jedina stvarna sličnost koju imaju je kosa.

„Međutim, moja teorija je da su one zapravo sestre. Tatjana, uznemirena zbog profesora zbog toga što je dozvolio da Berlin bude ubijen, odlučila je da se osveti bandi tako što je zaposlila svoju sestru koja će joj pomoći."

"Tatjana zna plan, ali samo prolivanje tajni ne bi bilo dovoljno dobro, želela bi najbolje profesora, što bi objasnilo zašto izgleda da je Alisija jedina koja može da mu doskoči."

Nastavili su da objašnjavaju kako izgleda da Alisija uvek zna šta će profesor dalje raditi i šta da traži.

"Alisija, kao visoka policijska članica, kao i pregovarač i mučitelj, ima na raspolaganju mnogo resursa", nastavili su.

"Ovo bi takođe moglo povezati s poslednjim rečima njenog mrtvog muža "Uključi vesti", jer je to verovatno kada je Rio zarobljen i to je bio početak plana njenih sestara."

To je sigurno vrlo verodostojna teorija, jer izgleda da je Alisija odlučnija nego što je Lisabon bila kada je trebalo da uhvati profesora. Dok je Lisabon završila sa njim, Alisija je ostala hladna i oštra prema mastermind-u , je li to zbog Tatjane? 

Ali nisu samo Tatjanovi fanovi pokušali da povežu i Alisiju – neki fanovi veruju da bi ona u stvari mogla biti povezana sa Profesorom.

Navodeći razloge zbog kojih bi se inspektor i profesor povezali, gledaoci su istakli da imaju slične kvalitete.

Korisnik Reddita Tiffi00 je teoretizirao: „Mislio sam da su profesor, Berlin i Alisija braća i sestre! Pročitao sam ovu teoriju i na IouTube komentarima! Ima smisla. "Njih troje su super inteligentni, mogu predvideti naredne poteze drugih ljudi, pravi su šefovi i vole muziku."

Dodali su: "Posebno Berlin i Alicia imaju prilično istu ličnost. Vole da im se dive i svi ih slušaju, smešni su, uvek žele da imaju kontrolu i uživaju kada druge boli.

„Takođe je Berlin hteo da ubije Monicu, iako je bila trudna, a Alisija je Aksela koristila da ustreli Najrobi. Tako da ne cene pitanja majke i deteta."

"Plus je Berlin želeo da ubije Rio, a Alicia ga je mučila. Mogli bi biti blizanci! Možda je Alicia izgubljena sestra a onda će saznati i Profesor i ona, i zato će mu pomoći. "

Kad se završi četvrta sezona kada je Alicia držala pištolj Profesoru – da li bi se mogla predomisliti u vezi sa ubistvom ako u poslednjem trenutku sazna da su toliko povezani? 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn