Pretraži

NAJAVLJENA TREĆA SEZONA EUFORIJE: Glavni likovi više nisu srednjoškolci?

Popcorn
0
Screenshot: YouTube/Movie Coverage

Serija nas vodi kroz život srednjoškolaca, njihove probleme i veze. Mnoge ozbiljne teme, poput zloupotrebe narkotika su se provukle kroz radnju serije, a glavni junaci i njihove drame opčinile su mnoge.



Ako je sudeći po drugoj sezoni, u trećoj nas čekaju brojne spletke i dogodovštine. Prema navodima, nova sezona je počela sa snimanjem u februaru ove godine što znači da ćemo treću sezonu na malim ekranima gledati najverovatnije 2024. godine.

Ipak, pojavila se mogućnost da radnja serije uopšte nije smeštena u srednjoj školi, a da glavni likovi više nisu tinejdžeri. Prema navodima glavne kostimografkinje Hajdi Bivens sezona tri bi mogla da preskoči 5 godina u životima glavnih junaka.

Jako sam uzbuđena i jedva čekam čitanje scenarija. Postoji priča da je radnja sada 5 godina u budućnosti i da likovi nisu više u srednjoj školi. Poznavajući mozak Sema (reditelj) biće uzbudljivo i izazov za sve nas, zato što on ne želi da se ponavlja. Publici predstoje nova otkrića. – rekla je ona za Vog.

U avgustu prošle godine jedna od glavnih glumica, Zendaja, takođe je spomenula budućnost likova.

Želim da vidim kako će Ru izgledati na njenom putu odvikavanja i koliko će to biti haotično. Ali takođe i sa ostalim likovima, svi pokušavaju da otkriju šta žele od života kada se srednja škola završi i kakvi će ljudi biti – rekla je ona za Holivud Riporter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn