Pretraži

MNOGI SU ZAŽALILI ŠTO SU IH GLEDALI: 10 planetarno popularnih serija čiji kraj nas je potpuno RAZOČARAO 

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/PrettyLittleLiarsepi

I dok postoje serije koje nas u neizvesnosti drže do samog kraja, nakon čega nas rasplet obori s nogu, neke od njih zbog svog završetka naišle su na najnegativnije komentare gledalaca. 



Prema komentarima sa Reddita, ovih 10 serija našlo se na listi onih sa najgorim završetkom zbog kojih su gledaoci, kako su sami istakli, zažalili što su proveli sate i sate gledajući ih. 


1.Game of Thrones

Verovatno već znate kako ova serija završava. Ako se o nekom kraju serije pričalo na sve strane, onda je to ovaj. I to najčešće u negativnom kontekstu. Većina je razočarana kako se serija završila i ko je postao kralj. Ipak, mora se priznati da je izbor bio apsolutno neočekivan i da teško da je iko uspeo predvideti kraj.

 


2.Lost

Ova serija je izuzetno zanimljiva i kroz većinu sezona drži nas prikovane uz ekran. Nakon avionske nesreće, nekolicina putnika preživi i ostane zarobljena na pustom ostrvu. Svašta im se događa i sezone idu jedna za drugom. Nakon tako dobrog sadržaja, očekivao se i dobar kraj, ali nažalost gledaoci ga nisu dobili.

3.How I Met Your Mother

Toliko stvaranja napetosti kroz sve sezone da bi tako završila? Mnogima kraj popularnog sitcoma nije "legao". Iako smo saznali konačno ko im je mama, gledaoci su razočarani s twistom na kraju jer je jednostavno upropastio sve.


4.Dexter

Serija koja se redovno pronalazi na listama serija s najgorim krajem je i „Dexter“. Uz „Lost“ i „Game of Thrones“, ovo je treća serija s kojom je većina i te kako nezadovoljna. I to ne samo da je ovde poslednja epizoda problem, već cela poslednja sezona. Ljudi su pisali da čak nisu ni imali nikakva očekivanja, a da su s krajem svejedno ostali baš jako razočarani.


5.Supernatural

Nakon toliko godina i toliko sezona, toliko vremena potrošenog na gledanje, kraj nije ispunio očekivanja. Kada neka serija traje 15 godina, naravno da očekujemo da će kraj biti dobar i da će biti poseban. Ovde se to nije dogodilo.

 


6.Two and a Half Men

Iako ova serija nije najkvalitetnija serija ikad snimljena, ne može se reći da nije zabavna. Kada je otišao Čarli Šin mnogi su prestali da gledaju, jer prema njihovom mišljenju to više nije bilo to. Međutim i koji su ostali do kraja, ostali su još jednom razočarani, budući da je završetak serije bio jako loš.

7.Gilmore Girls

Cela posljednja sezona ove serije, kako tvrde gledaoci, bolje da se nije ni dogodila. Pokušali su da poprave stvari s novim dodatkom „A Year in the Life…“, ali to je samo dodatno zacementiralo loš završetak. Naime, na poslednjoj sezoni ove serije radili novi scenaristi i mnogi misle da su upravo oni krivci za loš kraj.


8.Pretty Little Liars

Bilo je toliko napeto i svi smo čekali tko će biti taj misteriozni A – i na kraju je ispalo toliko loše da se verovatno niko ko je gledao seriju više niti ne seća tko je bio A. Fanovi su bili razočarani krajem jer se u bitnom trenutku ubacio novi lik za kojeg se nisu vezali i tako samo upropastio kraj.

 

9.Chilling Adventures of Sabrina

Na listi se našla i jedan prilično nova serija. Kraj je bio toliko loš da je upropastio celu seriju.


10.Star Trek: Enterprise

Ni fanovi Star Treka nisu zadovoljni s tim kako je završila ova serija. Bespotrebno su na kraju ubili lika kojeg su svi voleli i završili seriju tako da se činilo kao da su pisci scenarija ostali bez ideja i otišli da ih potraže online u fanfiction pričama ljubitelja serije.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn