Pretraži

MEGAN I HARI NAJAVILI NOVI DOKUMENTARAC: Na Netflix stiže nova serija, ovog puta u pitanju je nešto sasvim drugačije! 

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/BBC News

Nakon dokumentarne serije "Megan i Hari" u kojoj su gledaoci tokom šest epizoda mogli da saznaju kako je počela velika romansa između vojvode i vojvotkinje od Saseksa, kako je izgledao njihov život u senci kraljevske porodice i zašto su odlučili da stvore novi život u Kaliforniji, Megan Markl i njen suprug princ Hari najavili su novi dokumentarac koji će se i ovog puta emitovati na Netflixu. Oni su izvršni producenti serije "Live To Lead" koja je, kako kažu, dokumentarna serija inspirisana ostavštinom Nelsona Mandele.

Prema Netflixu, serija, koja će biti prikazana 31. decembra, prikazaće vođe i aktiviste kako "razmišljaju o svojim nasleđima i dele poruke hrabrosti, saosećanja, poniznosti i nade".

Emisija je nastala u saradnji Fondacije Nelsona Mendele, organizacije Blackwell & Ruth, kao i firme Archewell Productions, koja je u vlasništvu Harija i Megan.

Ovo je inspirisano Nelsonom Mendelom, koji je jednom rekao da ono što se računa u životu nije puka činjenica da smo živeli, nego koliko smo promenili živote drugih da bismo odredili značaj života koji vodimo – dodaju Hari i Megan u trejleru.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn