Pretraži

MARAŠU GINU BLISKI LJUDI? Top 10 zanimljivosti koje treba da znate o filmu „Južni vetar 2“

Popcorn
0
Photo: IMDb

Avramović se na Instagramu zahvalio svima na saradnji i proslavio kraj snimanja "sa bengerom prave legende naše rep scene Đusa i Alekse Šolaja" koji se zove "Pancir".

Pesma je izašla 21. oktobra, a trejler za film publika će moći da pogleda u decembru. Do tada Miloš je otkrio pratiocima da mogu uživati u stripu "Južni vetar", koji su napravili, što je oduševilo publiku pomenutog filma.

Budući da fanovi sa nestrpljenjem čekaju da saznaju šta čeka glavne junake Maraša i Baću, otkrivamo vam 10 zanimljivosti o drugom delu filma "Južni vetar: Ubrzanje 2", o kojima je pisao portal Filmtv.rs.

N𝐞𝐧𝐚𝐝 𝐬𝐞 𝐯𝐫𝐚ć𝐚 𝐢𝐳 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐤𝐞 – gde je bio nekoliko godina i ima veliku želju da zajedno sa bratom sudeluje u njegovim poslovima.

𝐆𝐢𝐧𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐚š𝐮 𝐛𝐥𝐢𝐬𝐤𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢? – Maraš žrtvuje svoje bliske ljude, jer ulazi u nepredvidive situacije koje mogu da ih sve koštaju života.

𝐀𝐤𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐯𝐢š𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐨 𝐢𝐤𝐚𝐝 – Automobili će leteti u vazduh, a mnobrojni helikopteri će biti korišćeni u oslikavanju kriminalnih scena, ali i ekspolozije zbog kojih će akterima život visiti o koncu.



 𝐏𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐒𝐨𝐟𝐢𝐣𝐚 𝐬𝐞 𝐦𝐢𝐫𝐞 – gledaoci će ovog puta moći da vide kako zapravo izgledaju najbolji dani njihove ljubavi.

𝐌𝐚𝐫𝐚š 𝐮𝐝𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐚 𝐂𝐫𝐯𝐞𝐧𝐨𝐠? – Maraš će nastaviti da jača. Jedina osoba koja je iznad njega je Crveni, s kojim će zbog prevlasti imati ozbiljnih problema.

𝐌𝐢𝐥𝐨š 𝐁𝐢𝐤𝐨𝐯𝐢ć 𝐬𝐦𝐫š𝐚𝐨 𝐳𝐛𝐨𝐠 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐚 – vreme je provodio na intenzivnim treninzima, a uz sve to vodio je računa o ishrani.

𝐏𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐢 𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐭𝐮 – Reditelj i scenarista Miloš Avramović otkrio je da su imali problema kako da glumce iz inostranstva dovedu u Srbiju.

𝐍𝐞ć𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐣𝐚𝐤𝐢𝐡 ž𝐞𝐧𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐥𝐢𝐤𝐨𝐯𝐚 𝐮 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮 – film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ biće muška priča dok se prostor za snažniju žensku glumačku postavu otvara u seriji.

𝐋𝐨𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 – Iako je bilo u planu da se film snima i u inostranstvu, zbog epidemije korona virusa snimao se na nekoliko lokacija u Srbiji, a glavne su u Knjaževcu i Beogradu.

𝐊𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐣𝐞 𝐤𝐨š𝐭𝐚𝐨 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐢 𝐝𝐞𝐨? – veruje se da će 500.000 evra biti dovoljno da pokrije sve troškove ovog visokobudžetnog akcionog filma.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn