Pretraži

LJUDI SU BEŽALI IZ BIOSKOPA POSLE 20 MINUTA: Da li je ovo najstrašniji film na svetu? (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/IFC Films

Pjedine scene u horor filmu "The Nightingale" su bile previše za gledaoce koji došli da pogledaju film u biskopima širom Australije. Tamošnji mediji pišu da je publika napustila bioskop u Rendviku nakon samo 20 minuta.

——————– Sponsored ——————–


Radnja filma je smeštena u 18. veku, a govori o irskoj osuđenici Kler koja kreće u osvetnički pohod zbog svega što se dogodilo njenoj porodici.

U prvih pola sata filma može da se vidi scena u kojoj grupa muškaraca napada i siluje Kler, a australijski mediji prenose da je jedna žena u bioskopu viknula: "Već smo videli kako je siluju, ne moramo opet!"

Većina gledaoca nije mogla da podnese teške scene pa su napustili bioskop veoma brzo nakon početka prikazivanja filma. Oni koji su se zadržali malo duže svejedno su napustili bioskop pre kraja, nakon što su prikazane scene maltretiranja dece i beba i krupni kadrovi prebijenih lica.Film nije bio šokantan samo za gledaoce, već i za kritičare.

– Neprestane smrti i prebijanja tokom dva sata trajanja filma nepotrebno kažnjavaju gledaoca i cena su koju plaćaju sama priča i likovi. Stalno treba pokrivati oči od užasnih scena, a to se kosi sa samom svrhom gledanja filma – napisao je Džoni Oleksinski za Njujork Post.

I sama rediteljka Dženifer Kent je izjavila da joj je bilo izuzetno teško da snimi ovaj film i da je taj posao "pomerao granice nje kao ljudskog bića".

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn