Pretraži

Kuća iz filma „Sam u kući“ dostupna je za noćenje, evo po kojoj ceni

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Movieclips

Kako je objavila američka kompanija za rentiranje "Airbnb", četiri obožavaoca će moći da ostanu u kući u oblasti Čikaga kasnije ovog meseca, kada će Kevinov stariji brat Baz Mekalister, koji voli pauke, a koga igra Devin Retrej u franšizi, biti domaćin.

Goste očekuje isečeno drvo, mnoštvo zamki, hrana koja se konzumirala 90-ih, uključujući makarone i sir, i imaće priliku da provedu kvalitetno vreme uz tarantulu i još mnogo toga.

 U međuvremenu, "Airbnb" je najavio jednokratnu donaciju dečijoj bolnici La Rabida u Čikagu.



– Možda me se ne sećate kao posebno srdačnog, ali ja sam odrastao i radio bih podelio svoj porodični dom, čak i picu, sa vama ove praznične sezone. Samo pokušaj da ne pustiš moju tarantulu – navodi se u izjavi pripisanoj Bazu.

Jedno noćenje za četiri gosta biće organizovano 12. decembra i košta 25 dolara, plus naknade. Počev od 7. decembra u 14 sati gosti mogu da pošalju zahtev za rezervaciju preko Airbnb-a. 

Kako Today piše, Baz zapravo neće ostati u kući tokom noći, a gosti mogu očekivati da vide fotografije likova iz ostvarenja "Sam u kući" širom imanja.

Ranije ovog meseca, "Home Sweet Home Alone", šesti deo franšize, debitovao je na Disney+. Devin Retrej se vraća u glavnoj ulozi starijeg Baza koji je sada policajac. U glavnim rolama publika će gledati i Kenan Tompson, Eli Kemper i Roba Dilejni.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn