Pretraži

Serija otkazana nakon tri sezone, a onda se vratila i postala NAJGLEDANIJA na svetu: Nastavak priče o nestalom avionu srušio sve rekorde!

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

TV serija Manifest, koja prati putnike i posadu aviona koji je nestao i zatim se iznenada pojavio nakon pet godina, postala je hit nakon što je Netflix preuzeo prava.

Serija je prvobitno emitovana na NBC-ju 2018. godine, ali je otkazana nakon tri sezone. U avgustu 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon što je NBC otkazao seriju, Netflix je preuzeo prava i najavio četvrtu sezonu koja je oborila sve rekorde.

O čemu se radi u seriji „Manifest“?

„Komercijalni putnički avion iznenada se pojavio pet godina nakon nestanka, a putnici se moraju ponovo integrisati u društvo“, piše u sinopsisu.

Avion na letu 828 Montego Aira poletao je u aprilu 2013. iz Montego Baya na Jamajci za međunarodni aerodrom John F. Kennedy u Njujorku i zatim nestao, da bi se ponovo pojavio u novembru 2018.

Nakon sletanja u Njujork, sve putnike i posadu dočekali su vladini zvaničnici, koji su im rekli da su nestali pre pet i po godina i da se smatraju mrtvima.

U četvrtoj sezoni igra većina ekipe iz originalne serije, uključujući Melisu Roksburg, Džoša Dalasa, JR Ramireza, Lunu Blejz, Parvin Kaur i Meta Longa, kao i Taja Dorana, koji se pridružio glumačkoj ekipi kao odrasli Kal u finalu 3. sezone.

Četvrta sezona oduševila fanove

Otkako se pojavila na Netflixu, serija Manifest postala je veliki hit i jedna od najgledanijih serija na popularnoj streaming platformi.

Prvi deo četvrte sezone objavljen je u novembru prošle godine, a drugi u junu ove godine, ali Netflix još uvek nije zvanično najavio petu sezonu, što bi moglo značiti da je serija završena. Prema izveštaju Varietyja za 2022. godinu, početne epizode četvrte sezone imale su 57,1 milion sati gledanja u prva tri dana.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn