Pretraži

KAD POZNATI ZAMENE ULOGE: Milan Marić igrao pevača, Milica Pavlović u ulozi glumice

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Senorita Music, Youtube/ZELJKO JOKSIMOVIC, Youtube/NOVA S

Najnoviji film u kojem smo glumce gledali u ulozi pevača je "Toma" – priča o životu čuvenog Tome Zdravkovića. U ovom ostvarenju videli smo glumca Milana Marića kao Tomu, a odmah do njega i glumicu Tamaru Dragičević kao poznatu Silvanu.

https://youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo


Takođe, u istom filmu pojavljivali su se i likovi Lepe Lukić, Tozovca, Novice Zdravkovića, a koje igraju naši popularni glumci.

Nedavno se govorilo i da je u pripremi film i serija o pevaču Aci Lukasu pod nazivom "Kafana na Balkanu", a za tu ulogu predložen je glumac Marko Živić. Sada, nakon glumčeve smrti, ostaje pitanje ko će igrati poznatog folkera.

Nagađanja o glumačkoj podeli bila su razna, te se od početka pričalo kako će Mirjana Karanović igrati njegovu majku, a Kija Kockar, folkerovu najveću ljubav, Sonju, međutim za sada je poznato samo da bi Acinog oca trebalo da igra Mima Karadžić.

Ipak, nešto je više pevača koje smo gledali u filmovima i serijama.



Na primer, u seriji "Pevačica" glavna uloga pripala je estradnoj umetnici Milici Pavlović. Njena gluma u seriji pobrala je brojne simpatije, a na ekranu se našla sa veikim brojem poznatih glumaca – Milošem Timotijevićem, Nikolom Rakočevićem i Vukom Kostićem.


Inače, inspiraciju za ovaj film reditelj Predrag Gaga Antnijević dobio je nakon stvarnog događaja – misterioznog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Pevačicu Aleksandru Prijović gledali smo u četvrtoj sezoni popularne krimi seriji "Ubice mog oca", a Prijovićeva se tada pojavila u dve epizode, kao pevačica Mila. Scene je delila sa glumicom Milenom Vasić i glumcem Banetom Tomaševićem.

https://youtube.com/watch?v=hYfs0F2gUc0

 

Ako se vratimo u istoriju, videćemo da su i ranije pevači imali zapažene uloge na TV-u.

Jedan od takvih primera je i pojavljivanje pevačice Lepe Lukić u delu "Kamiondžije", u kojoj se pojavljuju i pevačice Snežana Đurišić i Vesna Zmijanac.

Film o Tomi Zdravkoviću ostoji, a ono što nešto starija publika pamti je njegova uloga u sceni u filmu "Balkan ekspres", u kojoj prvo odbija da peva Nemcima pesmu "Lili marlen", da bi nakon prebijanja, uzeo mikrofon.

https://youtube.com/watch?v=xMe9aTkdWRw


Pop zvezda Ana Nikolić u filmu "Pare ili život" zaigrala je kao pevačica Sanela, a scene je snimala sa Milutinom Mimom Karadžićem i Andrijom Miloševićem.

Njena koleginica, Seka Aleksić pojavila se u legendarnom ostvarenju "Mi nismo anđeli 3" gde je tumačila lik Smokvice.

Nakon toga pevačicu smo u jednoj epizodi gledali i u seriji "Ljubav, navika, panika".

Folk zvezda Lepa Brena pre 30 godina oduševila je publikom glumom je u filmu "Hajde da se volimo", a kako je ranije najavljeno, pevačica će se ponovo vratiti na latno u ostvarenju "Plavi Safir", u kojim će igrati sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn