Pretraži

,,JUŽNI VETAR 2 JE U FINALNOJ FAZI“: Reditelj otkrio kada će biti premijera drugog dela filma, ali i serije (VIDEO)

Popcorn
0
Photo: IMDb

Avramović je snimio video i otkrio planove o emotiovanju "Južnog vetra: Ubrzanje" u bioskopima.

– Dragi prijatelji i fanovi "Južnog vetra", pošto dobijam puno poruka u vezi izlaska drugog dela filma, pojasnio bih vam nekoliko stvari koje su definitivne – počeo je on i dodao:

– "Južni vetar: Ubrzanje" film napravljen za bioskope je u finalnoj fazi postprodukcije i plan je da ga pustimo krajem leta ako se situacija sa koronom smiri da zajedno pokrenemo bioskope, bioskopsku mrežu, neki normalan život, da i mi sa našim filmom pomognemo nekom vraćanju u normalu itd. Možda će film pre toga biti na nekim festivalima, to još ne znamo definitivno.



Miloš se potom osvrnuo na seriju.

– Što se tiče serije, ona će se premijerno emitovati na RTS-u, planiramo da počnemo snimanje sredinom jula, ako sve bude kako treba. Serija će se emitovati na RTS-u hronološki nakon distribucije filma negde krajem ove ili početkom sledećeg godine. Tako da ćete imati "Južni vetar" film u bioskopima i čim se to završi imaćete nastavak priče "Južni vetar" ono što se dešava nakon filma na RTS-u premijerno možda bukvalno dve, tri nedelje nakon bioskopske distribucije filma – rekao je on i na kraju najavio trejler za film.

  • Uskoro ćemo izbaciti trejler za film "Južni vetar: Ubrzanje" – poručio je reditelj.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn