Pretraži

IZAŠAO TREJLER ZA 4. SEZONU „STRANGER THINGS“: Ovu ulogu je dobio Nikola Đuričko (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Nakon više od dve godine od premijere treće sezone, kreatori ove serije Met i Ros Dafer, poznatiji kao braća Dafer, objavili su u pismu fanovima da će četvrta sezona izaći ovog proleća, što će ujedno biti i "početak kraja“ voljene serije.



Četvrta sezona, kako je objavio Netflix, pratiće priču šest meseci nakon što je grupa prijatelja razdvojena po prvi put, a u ovom najranjivijem vremenu, pojavljuje se nova i užasavajuća natprirodna pretnja, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se reši, konačno mogla da stavi tačku na užase "The Upside Down" sveta.

Trejler, koji se juče pojavio na platformi Jutjub, otkriva da ćemo tokom nove sezone imati prilike da saznamo nešto više o junakinji Eleven i njenoj pozadinskoj priči, kao i o tome na koji način je Hokins postao jedan od ključnih likova priče.

Podsećamo, naš poznati glumac, Nikola Đuričko dobio je ulogu u ovom svetskom hitu. 

– Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu – rekao je ranije Đuričko, koji će, prema poslednjim najavama, tumačiti lik Jurija (Yuri).

Trejler za četvrtu sezonu serije možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn