Pretraži

IZA KULISA: Zendaja otkrila detalje novog filma ,,Malcolm and Marie“

Popcorn
0
Photo: Instagram/zendaya

Glumica je na svojoj društvenoj mreži podelila nekoliko zakulisnih snimaka iz vremena snimanja svog novog hit filma iz Netflix produkcije, u kojem glumi sa Džonom Dejvidom Vašingtonom. Snimila ga je sama Zendeja nostalgičnim ručnim fotoaparatom, a na slikama se vidi kako se glumica opušta između snimanja.



"M&M" – Napisala je Zendaja u kolažu koji takođe sadrži intimne slike režisera filma Sama Levinsona i Costara iz Vašingtona.

Na jednoj fotografiji takođe se vidi ona kako snima svoj odraz u ogledalu dok nosi sivu metalik haljinu sa potpisom, koju je napravio Jason Rembert iz Aliette, prikazanu u prvom delu filma. O ovoj haljini se dosta spekulisalo, jer je film crno-bele boje, te fanovi i javnost nije znala koja boja haljine je u pitanju. 

Zendeja je nedavno progovorila oko kontroverze o filmu, tačnije starosne razlike između nje i Vašingtona, koji u filmu tumači njenog ljubavnika. Glumica ima 24 godine, dok Vašington ima 36 godina.

  • Igrala sam šesnaestogodišnjakinju od svoje 16. godine. Morate da se setite, takođe, ljudi su odrastali sa mnom kao dete – rekla je glumica za E!

  • To je poput gledanja, pretpostavljam, vašeg mlađeg brata ili sestre, znate, odrasli su … Tako da je ljudima teško da se umotaju oko ideje da sam odrasla u stvarnom životu. Znate, iako ja igram tinejdžera na televiziji i dalje – rekla je ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Screenshot: Instagram/ zendaya

Screenshot: Instagram/ zendaya

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn