Pretraži

IME PRODUCENTA JE MNOGE ZAPREPASTILO: Nastavlja se snimanje filma na kom je Alek Boldvin usmrtio Halinu Hačins

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Good Morning America

Nakon duže pauze, ekipa filma "Rust" se ponovo vraća na posao. Snimanje je prekinuto nakon što je Alek Boldvin usmrtio snimateljku Halinu Hačins.Pre nego što se dogodila nesreća, snimanje je bilo u Novom Meksiku, a sada će se nastaviti u Montani.

Podsetimo, glavni glumac Alek Boldvin je slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins tako što meci u pištolju iz kog je pucao, nisu bili zamenjeni. On je tada povredio i reditelja Souzu, a na suđenju je istakao kako su pomoćnik reditelja i osoba koja se bavi rekvizitima, odgovorni za Halininu smrt.

– Neko je stavio pravi metak u pištolj, a trebalo je bolje da zna. To je bio njen posao. Njen posao je bio da pogleda municiju i stavi lažnu, na setu nije trebalo da bude pravih metaka – rekao je glumac.

Koordinator za sigurnost i pomoćnik reditelja filma koji je Baldvinu predao napunjeni pištolj, Dejv Hols, nagodio se sa tužiteljima. Priznao je krvicu i prošlog meseca je osuđen na šest meseci uslovne kazne.

Ono što je mnoge začudilo je činjenica da će suprug pokojne snimateljke, Metju Hačins, od sada biti izvršni producent filma „Rust“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn