Pretraži

“ I DALJE NE MOGU DA VERUJEM“: Zvezda serije „Euforija“ postala najmlađa glumica koja je osvojila Emi nagradu! Pogledajte ostale dobitnike

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Access

U seriji je bivša Diznijeva zvezda igrala Ru, tinejdžerku koja se, između ostalog, bori sa zavisnošću, stresovima u životu i ljubavi.

  • Obično ne plačem – priznala je zvezda, koju su preplavile emocije, tokom govora nakon dobijanja nagrade i dodala:

  • Prošla sam sve to, ne dozvolivši da me obuzme u potpunosti, ali to je očigledno bio vrlo emotivan trenutak. I dalje ne mogu da verujem. Prilično je ludo.

Štaviše, Zendaja se borila sa nekim od najvećih holivudskih imena za Emi: Dženifer Aniston, prošlogodišnjom pobednicom Džodi Komer, Sandrom Ou, Olivijom Kolman i drugima.

Biti među takvim talentima, rekla je glumica, bila je čast sama po sebi.

  • To mi toliko znači. Svakoj ženi u toj kategoriji se neizmerno divim i njihovom radu i svemu što nastavljaju da rade – istakla je tokom virtuelne pres-konferencije nakon svoje pobede.

  • Samo to što su me uopšte spomenuli u kategoriji bilo je nešto, a onda samo to što sam imala njihovu podršku i kako bi mi se osmehivali i mahali, takve stvari su mi puno značile. Ta podrška zaista, zaista ispunjava moje srce – rekla je ona.



Zvezda drame "The Greatest Showman" je rekla da radost pronalazi u malim trenucima, poput pobede.

  • Zahvalna sam samo na ovakvim trenucima, trenucima u kojima možemo da imamo radost i možemo da zagrlimo svoje voljene i kažemo jedni drugima da se volimo i da smo ponosni jedni na druge – rekla je Zendaja.

  • Ovakvih trenutaka zaista moramo da se držimo i da ih negujemo. Samo sam zahvalna što je cela moja porodica, koja sada stoji po strani i pokušava da bude tiha, ovde da proslavi sa mnom. Definitivno sam osetila mnogo ljubavi oko sebe dok sam sedela ovde – dodala je ona.

Zvezda je takođe rekla da smatra da je „Euforija“ „izuzetno važna“, jer govori o mladoj Afroamerikanki koja se suočava sa zavisnošću.

  • Ru, ono što je za mene toliko posebno u njenom karakteru je to što je ljudsko biće, složena je i komplikovana – primetila je glumica.

  • Mislim da kako epizode idu dalje, tako smo u stanju da se saosećamo sa zavisnošću i kako to izgleda i šta to čini porodici, i da budemo u stanju da razumemo i još uvek navijamo za Ru  – zaključila je Zendaja.

Zendaja je rekla da se oseća „zahvalno“ ljudima koji osećaju vezu sa njenim likom, vezu koju je nazvala „ogromnom“ i „veoma važnom“.

  • Veoma mi je stalo do nje – napomenula je ona.

Pogledajte listu dobitnika u glavnim kategorijama:

Najbolja komedija
„Schitt’s Creek” (Pop)

Najbolja Drama
„Succession” (HBO)

Najbolja mini serija
„Watchmen” (HBO)

Najbolja glumica (iz kategorije komedija)
Catherine O’Hara, „Schitt’s Creek”

Najbolji glumac (iz kategorije komedija)
Eugene Levy, „Schitt’s Creek”

Najbolja glumica (iz kategorije drama)
Zendaya, „Euphoria”

Najbolji glumac (iz kategorije drama)
Jeremy Strong, „Succession”

Najbolja glumica (iz kategorije mini serija ili TV filmova)
Regina King, „Watchmen”

Najbolja glumac (iz kategorije mini serija ili TV filmova)
Mark Ruffalo, „I Know This Much Is True”

Sporedna glumica (iz kategorije komedija)
Annie Murphy, „Schitt’s Creek”

Sporedni glumac (iz kategorije komedija)
Daniel Levy, „Schitt’s Creek”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn