Pretraži

HOLIVUD OBAVIJEN TUGOM: Sedam godina od pogibije miljenika publike

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Paramount Network

Prošlo ej tačno sedam godina kako je poznati glumac Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nezgodi. 

Midou Voker, njegova ćerka koja sada ima 22 godine, odala je počast svom pokojnom ocu podelivši slatku "tb fotografiju na kojoj se vidi kako sedi u očevom krilu kao devojčica, dok spava. Na istoj fotografiji je i glumac dremao dok mu je ćerka bila u krilu.

  • Glup dan za pamćenje u tuzi. Danas slavim ljubav i sreću koju si doneo svetu. Evo fotografije mog najboljeg druga dok dremamo. – napisala je ona uz fotografiju koju je podelila na Instagramu. 

Podsećamo , glumac je poginuo tako što se automobil koji je vozio velikom brzinom zabio u betonski baterijski stup, pocepao vozilo gotovo na pola i ubio i Paula (40) i Rodžera u iskvarenim olupinama. Bespomoćni svedoci pokušali su da ugase rastopljenu vatrenu kuglu koja je obavila automobil, ali plamen nije mogao da se zaustavi. Imajući u vidu užasnu nesreću, mnogi su verovali da je glumac odmah bio ubijen. 

Ali njegova obdukcija otkrila je potresnu činjenicu- u Polovom dušniku pronađeni su tragovi čađi, što znači da je još uvek disao dok je vatra besnela.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn