Pretraži

HARDI, TOM HARDI: Popularan glumac menja Danijela Krejga u James Bond-u?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ topcompilations

Iako to nije zvanično potvrđeno, The Vulcan Reporter tvrdi da je Hardiju određena zaključan u ulogu od audicije još u junu.

Sajt je rekao da će zvanično saopštenje koje potvrđuje da će igrati 007 nakon što je ,,No Time To Die" trebalo da dođe u novembru, međutim, rekli su da bi najava mogla biti odložena zbog pandemije koronavirusa.Hardi je samo jedan od velikog broja glumaca za koje se ranije govorilo da će igrati sledećeg Bonda, a među njima su i Tom Hiddleston, Idris Elba i Richard Madden.

Još 2018. godine, Pierce Brosnan, koji je glumio Bonda između 1994. i 2005. godine, rekao je za Daili Mail da veruje da Hardi može dobro glumiti britanskog špijuna.

  • Danijel Krejg je bio neverovatni Bond. Veoma je spretan fizički, izgleda smrtonosno. Iskreno, da poverujete da je ovo neko ko bi mogao da ubije čoveka – rekao je on tada.

Danijel se žali zbog toga što je odradio ulogu jer se fizički puno prošao, ali uradiće sledeći film, a onda mislim da bi Tom Hardi mogao biti dobar Bond.

Sledeći Bond će uskočiti nakon ,,No Time To Die", koji pronalazi 007 nakon što je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci, međutim, njegov mir je kratkotrajan kada se pojavi njegov stari prijatelj Felik Leiter (Jeffrei Vright) iz CIA-e koji traži pomoć.

Film bi trebalo da bude prikazan u britanskim bioskopima 12. novembra, nakon što je prebačen sa prvobitnog datuma u ​​aprilu zbog globalne pandemije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn